1996-1995 36+3 günlük hamileyim. 2.5 cm açılmam varmış yatış yaptılar dua edin lütfen en azından 37 haftam dolsun. Ciğer geliştirici iğne vurdular tedbir amaçlı. Bebeğim 2 kilo 550 gram gözüküyor birazdaha dursun en azından kilosu artsın küveze girmesin. Nolur dua edin. 😢🙏
Duygue 1996-1995 Allah şifa versin canımsın hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah büyüsün sağlıklı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1996-1995 Ntugba Allah razı olsun. Çok değil pazartesiye kadar dursa bebeğim için büyük kar inşallah bekler. 🙏
Ntugba 1996-1995 çok iyi anlıyorum endişeni 25. haftamdan beri erken doğum riskim var 28 haftalık olduk çok şükür. dayanacaktır inşallah bol bol dua et canım
1996-1995 Ntugba doktor kritik dönem geçmiş doğum olursa durdurmam kendiliğinden olsun herşey dedi 4 cm geçerse doğumu başlatacakmış. Az daha dayansın diyedua ediyorum.
Melhaercan 1996-1995 kilosu gayet iyi canım stres yapma benimkiler zamanında doğdu ama ikiside 2500 gramdı saglıklı olsunlarda korkma
1996-1995 Melhaercan ay inşallah ya sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ama korkuyorum işte ister istemez.
1996-1995 Hayalveannesi sabahtan beri yapılmamıştı ultrasonda ağrım çıkınca açılmaya bakıp yatırdı. Şimdi bakılıyor nst sancı çıkıyor.
Duzenliozkan12 Sen yine iyisin canim benim 33 hafta 2 cm açılmam var 3 gün yattım evdeyim suan doktor eli kulağında Heran dogabilir dedi
1996-1995 Duzenliozkan12 herkez korkma kritik haftanı doldurmuşsun bişey olmaz diyor ama işte tedirginlik oluyor insanda.
Kbrars10 Aynenn kritik dönemi atlatmışşınız kilosuda iyi endişe etmeyin bende ilk oğlumu 36 haftada Doğum yapmıştım. Şuan ıkıncı 35 haftada onunda erken gelme olasılığı var sağlıkla gelsinler inşallah 😊
1996-1995 Kbrars10 amin amin inşallah sağlıklı olsun başka hiç bişey önemli değil şuan. Sağlıkla gelsinler sağ salim kavuşalım inşallah Rabbim herkezin yar ve yardımcısı olsun inşallah. 🙏
Birglbiray Korkma canım bildiğim kadarıyla şuan doğarsa çok sıkıntı çekmez bebişin gönlün rahat olsun. Strese girme ki bebekte strese girip çıkmaya çalışmasın. Umarım istediğin gibi 37. Doldurdoldurmasa da sorun etme o minnak kendini hazır hissedipgeliyor demek ki 🤗😁
1996-1995 Birglbiray Allah razı olsun siz böyle söyleyince içim rahatlıyor. Ne olacağını Rabbim bilir tabiki ama sizlerde içime su serpiyorsunuz rahatlıyorum braz olsun. Babası gibi sabırsız bizimki. 😂 Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
1996-1995 1234 ay maşallah sağlıkla hayırla büyütün inşallah. Banada dua edin benm kızımda sağlıkla gelsin.