prensannesi37 Mega123 eşim de bana pandam diye sesleniyo 🤩 hamilelikde bam başka bir biçime bürünüyoruz karın büyüklüğünden🥰
prensannesi37 Mega123 evlatlarımız için canımız feda 🥰🥰 sağ salim dünyaya gelsinler de hiç bişey istemiyorum artık 🥰
UsanmazPandaaa Mega123 elhamdulillah şikayetimiz baş dönmesi çarpıntı harıç yoktu oda kansızlıktan dolayıymış tedaviye başlayacagım 1250 gram 39 cm olmuş çok şükür ♥️♥️ Ahh o sertleşmeler canımı alıyor kasılıncaa😂😂😩
Mega123 UsanmazPandaaa Rabbim yardımcın olsun canım. Nefesim kesiliyor geri gelmeyecek diye korkuyorum inan😒
aslanreis Mega123 aynıyız 74 benimde uygulamaya göre hazırlık durumunuz nedir ben daha hic bi hazırlık yapmaya baslamadım ya 🤦🏻♀️
Mega123 aslanreis Pazar günü çıkıcaz alışverişe 😅. Buda bizim gamsızlığımız olsa gerek neyse bütün derdimiz bu olsun 🥰
Zeynep_ayaz Mega123 son 15 gun varken diye gun sayarken kizcem abisi gibi sabirsizdi 😁🤲🌸 suan 12 gunluk olduk 🧿🥰
UsanmazPandaaa Mega123 çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallahhh😩 senin bebiş nasıl kilosu durumu
UsanmazPandaaa Mega123 gerçekten çok zor ya can alıyor resmen 😩😩😒 senin bebişin durumu nasıl canım kilo boy falan gelişimş
aslanreis Mega123 ben ilk gebeligimde bu haftalarımda hastane çantam bile hazırdı 2. Verdigi rahatlık heralde diyorum 🤷🏻♀️😂