Mega123 Bizim son 75🎈. Allah ım gün geçtikçe birgün daha yaklaşıyoruz miniklerimize🌸. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻. Ee hanımlar sizde son durum nee😇
turkankrbyk Mega123 son 8 hamileligim bitecek diye çok mutluyum ama doğum içinde korkudan ağlıyorum durumlar karışık 😅
Fatos_teke46 metehaninannesiii bizimde 54 gün kaldı 😍 bebeğinizin kilosu kaç acaba öğrenebilirmiyim 🌸
Aysel58 turkankrbyk Doğum için bende çok korkuyorum ama bu hiç iyi değilmiş sakin olmaya çalış diyor hemşire ve ebeler. Allah yardımcın olsun, ağrısız acısız sağlıkla kavuşasın bebişine 🤲
babymik turkankrbyk canım benimde belli oldu son 13gün hadi hayırlısıyla doğuralım sağ salim kucağmıza alalım inşallah 😊🙏🏻
birtriptanesi Fiknet benim de son 19 gün görünüyor ama hiç bi doğum başlama belirtisi yok 😢şu an 3.5 kg 40 haftalık olursa çok kilolu olacak yaa bi tarafım yırtılır kesin 😂
Mega123 gunesimbz Hepimiz bunu istiyoruz yaaa sarılmak kokusunu içimize çekmek offf hayalini bile mükemmel 👌
Sdabd gunesimbz benim de son 27 programa göre ama dr 15 ağıstosta alırım dedi bilmiyorum artık yakınmış tarihlerimiz 🙊
Mega123 belisslinaa Hahaaa eğer böyleyse bende her şeye ağlıyorum her şeyi yanlış anlıyorum çok merhametli oldum yaaa yaaa çok karışığım sonumuz hayır olsun 🥰