Dorina Aynen ilerledikce kafan dahada rahatlıyor bende kan pıhtılaşmasi çıktı 3 aydır sabah akşam iğne oldum şimdi doğuma kadar tek ama pozitifliği bırakmamaya çalışıyorum mesela ilk zamanlarda böyle korktugum için ay bir 4 ayı görsem.ay bir 5 ayı bulsa diyordum 5 ay oldu ay bir 6 ay olsa bak şimdi 28 haftaligim hala ay bir 30 u geçsem diye diye bir kırık iğne almadım kendimi heveslendirmemek için hoş gerçi gerekte kalmadı ablam kuzenim vs birşeyler yolladilar hamile kalma olayına girene kadar bebeğim olursa şunu alicam hamile kalırsam bunu yapıcam diyordum şimdi tek düşüncem sağlıkla kucağıma almak bu demek değil ki her gün kara kara düşünüyorum çalışıyorum birde kafamı ev ile dağıtıyorum evden çalışıyorum dışarı çıkmami da önermiyor doktor lupus hastalığım var gebelikte kan pıhtılaşmasi çıktı aşı önermiyorlar salgın var 🥰🥰var da var evde gün sayıyorum yememe beslenmeme bebek kilo alsin diye dikkat ediyorum eşim diyor birşeyler alcakmiyiz amaaan boşver doğum iznine ayrilayim bakarız eksiklerine diyorum benimle birlikte 3 arkadaş hamile rahatlığımi sorguluyorlar ama kafamı rahat tutmam lazimki sağlık sorunlarım strese yol açıp bebeğimi etkilemesin her şey stresten geçiyor valla vücut direnci bile pozitif ol zaman su gibi gecicek seneye bugünler uykusuz gecelerimiz tatlı yorgunluklarimiz olucak öyle düşün 🦋🥰