[silindi] Seda_nrr internetten bakın beğendiğiniz isimleri not alın eşinize söyleyin belki kulagina hos gelen bı isim olur onunda☺️
Seda_nrr Esraali oyyy allahım 😂 benimkide anasının adı Fatma benimki Seher 😂 Fatma Seher koyalım diyordu Elif’e evrildiğine şükrediyorum 🤣🤣
Biranne2meyve Seda_nrr hahah aynı şeyi yaptım ben asla iki isim olmayacak dedim kızıma tek isim koydum şimdi oğluma iki isim beğeniyorum kuralımı çiğnicem sanırım 🙈 yani kırmaya gerek yok canım ama tabi hiç içine sinmiyorsa başka tabiki
Askiletotomsu Seda_nrr başka isimlerle gelirim hep. Aşkım su çok güzel dimi aşkım bu çok güzel dimi diye
Minnakkkk Seda_nrr bende cok isteyerek kızıma elif hüma koydum 💞💞 ama elif koyacaklara tavsiyem Bi daha dusunun cok aksi bir bebeklik geciriyorlar cevremse hep elifler oyle 😀
Sultann1603 Seda_nrr ozaman çocuk doğunca tipine göre isim ver elif olmaz gbi geliyoms ya belki pelinsu flan doğar😅
Seda_nrr Sultann1603 hayhaushshsuwhshhwheahahhaha ya kahkaha attım 😂 tövbe diyin doğana kadar isim bulmadan olmaz bunun kapı süsü çikolatası hastane çıkışı var napıcam adsız mı yazdırayım oyyyy Allah başka dert vermesin tabide 😂