Didemmmmm Cansusuem ben oğluma Ali Uras İsmini koyacağım 🙏💙 Yankı 💙Kıvanç 💙Toprak 💙Bulut 💙Aras 💙Ateş 💙Nefes 💙Asrın 💙Aren 💙Asil 💙Aren 💙Okyanus 💙Yaman 💙Pars 💙Sarp 💙Alp💙 belki yardımcı olur
Calisananne25 Cansusuem biz de aslan, Atlas ve Sarp arasındayız. Gerçi daha cinsiyetimiz belli değil ama 🤷🏼♀️🤭
2erkekannesiii *Atlas *Ares *Arın *Arel *Ahlas *Bora *Tibet *Pars *Noyan *İlter *Yekta *Muaz *Öner *Uras *Atahan *Tuna *Yamaç *Elyesa *Baran *Alphan *Aybars *Aytuğ *Tuğberk
ilknur159 Pelinbyrktrlr adıyla yaşasın teomanı bizde düşündük sonra vazgeçtik 🙏🏼 Böyle isimleri gördükçe gururlanıyorum yaşasın Türk isimleri ❤️
marbling10 Yamacin-Annesi Atlas ismini ben de çok seviyorum ama özel bir anlamı yok, olsaydı koymak isterdim
Heather Cansusuem ukbe. Hiç duymamıştım ama 30 yaşında kocaman bir insan varmış adı ukbe bu dünyada. Bana çok ilginç geldi
Sadece_anne Heather Bende Ukbe katmak istiyorum ama zor söyleniyor sanki yani dilim yoruluyor Anlatamadım belki ama :)
DamlaNur29 Cansusuem oğlumun adı aybars ilk diriliş ertugrulda duymuştum bide sarper ve sarp da cok duyulmamış bir isim