Cansusuem Kızlar selam farklı erkek bebek isimleri toplamaya geldim. İlk defa duyduğunuz farklı güzel isimleri yazar mısınız birbirimize fikir olsun 🧡
Merkun Cansusuem eşimin ismi Orkun onunla tanışana kadar öyle bir ismin var olduğunu bile bilmiyordum 😂😂😂
Calisananne25 Yamacin-Annesi ben de Atlas ismini çok beğeniyorum oğlumuz olursa seçenekler arasında Atlas da var 🙂
Kbrasmskbyrktr Yamacin-Annesi benm de oğlum olacak adını Atlas koymaya karar verdik 🥰 cok asil ve kulağa hoş geliyor
marbling10 Yamacin-Annesi Atlas ismini ben de çok seviyorum ama özel bir anlamı yok, olsaydı koymak isterdim
ilknur159 Benim oğlumun adı Uzay İlter olucak nasipse fikir olsun 🤗 İlter: yurdunu bulundugu güç durumdan kurtarmak için gönderilen kişi demekmiş. Aynı zaman da yurdunu seven koruyan demek.
Pelinbyrktrlr ilknur159 İlter ismi çok güzel biz de Teoman İlter koyacağız 🙂 Haftaya geliyor inşallah bebiş🥳
ilknur159 Pelinbyrktrlr adıyla yaşasın teomanı bizde düşündük sonra vazgeçtik 🙏🏼 Böyle isimleri gördükçe gururlanıyorum yaşasın Türk isimleri ❤️