Kbra_em 2626262782ayse kısa kollu zıbın alın ama takımlarını uzun ve mevsimlik ince bişiler alın derim. Daha çok küçük olucaklar çünki hep kendinizden bir tık kalın olması lazım bebeğin üzerindekiler.
Aycaccelik 2626262782ayse canım yeni doğan bebeği kendi giydiğin kıyafetten bir kat fazla giydirsen yeterli
Aycaccelik Deletedmom_33 b2nde şubatta yaptım çıtçıtlı üstüne alt üst pijama bide onun üstüne tulum giydiriyordum çok üşüyordu
Momlf prensannesi37 bizim de 19 eylül inşallah bende ortaya karışık aldım hepsinden çanta hazırlıcam yarınn neler koysam diye bakınıyorumm
2626262782ayse prensannesi37 benim de doğum 10 u falan heralde bende yarın deterjanını aldım bugün dalinin yarın yıkayıp ütüleyip paketleyeceğim inşallah 💓
2626262782ayse Aycaccelik bende ince aldım canım ama hepsi uzun artık havaya göre gider gider alırım şimdi çok doldurmadım evi kalknlarla
Aycaccelik 2626262782ayse öyle daha iyi olur ay çok güzel ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🥰
babymom16 Aylin_dzgn canım bende Bursa’da yaşıyorum doğumum 20 ağustostan sonra ben bütün kıyafetleri uzun kollu aldım sadece çıtçıtlı içine giydireceğim bodyleri kısa kollu aldım sizce kısa kollu tulum yada alt üst takım almalı mıyım
Aylin_dzgn babymom16 akşamları serin oluyor bacakları hafif hafif üşüyor gündüzde giydirmelik bir yada iki tane alsanız yeterli gelir bence eylül de usurler çünkü
prensannesi37 2626262782ayse bende en kısa zamanda öyle yapacağım inşallah 🥰 çok tatlı heyecanlar bunlar🥰 ayrıca ilk çocuk olacağının da heyecanı sarmaliyor bizi🥰🥰