Nurhanimm Goncanur25 hic uzulmeyim gayet saglikli olur bende 49 kiloyla hamilr kaldim ilk cocuguma tek gebelik icin oda gayet dusuk bi kiloydu sacmalamis yaa bos yapmis sinirlenirim sadece moralimi bozmam yani sizde bozmayin. Degistirip doktoru gitsin
gulumse0611 Goncanur25 bana da sürekli doktor öyle derdi hiç umudu yoktu başka doktora gittim o da öyle dedi ama 37 ye kadar durduk hiç belli olmuyo dua her kapıyı açıyo 😌🙏🏻
gulumse0611 Ezgice0 yok tabiki hayır 😂 42 ile hamile kaldım 28 kilo aldım şimdi 44 kiloyum yedi haftalık hamileyim 😌
Ezgice0 gulumse0611 Ohh maşaAllah 🥰 ikizlerden sonra kısa sürede tekrar hamileliğe nasıl cesaret ettiniz iyi cesaret valla 😁
Goncanur25 Nurhanimm evet çok doğru şuan zaten daha iyi bir doktor arayışındayım allah bağışlasın evlatlarınızı🙏🏻🥰
miranbeyinmothersi Goncanur25 canım maşallah allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Ben 7 hafta tel keselik ve kalp gördüm hocam erken diye 10 haftada kalbini dinleriz daha iyi sağlıklı dedi. Acaba ikiz olma ihtimali varmı nasıl öğrendiniz haf haftalık tek kesemi vardı
Goncanur25 miranbeyinmothersi merhaba ben 6. Haftanın sonunda gittim yani dün sadece kalp atışını duymak için gitmiştim ama ikiz gebelik olduğunu gördüm 2 ayrı kesedeydi tabi bazen tek kesede de olabiliyor
Nihanus Goncanur25 zayıflıkla hiç alakası yok banada karnın yok çöp gibisin vs çok dediler 8. Ayda karnım oldu bir UFO herkes kaç bebek var diye sordu doktor bile dalga geçiyordu 😂 yani bunları hiiiç takma kafana öyle bir çocuk çıktıki benden iki tane kadar herkes şok ha ne oldu yaşını geçince hepsi aynı oluyor zaten çocukların devde olmuyorlar minimoyda 🤪 Sen vücuduna kendine güven Allah verdiği gibi yolunuda çizmiştir rızıklarıda hazırdır miniklerin 😇
Goncanur25 Nihanus Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰 evladınızı Allah sizlere bagışlasın bende sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım İnsallah 🙏🏻
Nihanus Goncanur25 aminnn inşallah alırsınız merak etmeyin şimdi aklıma geldi öğretmen arkadaşımla aynı zamanlarda hamile kalmıştık onunda çift yumurta erkek ikizleri var şimdi 1,5 yaşındalar ve kız hamile kaldığında 45 kilo yoktu boyuda kısa 1.60 yoktur. Kimse ona böyle bir yorumda bulunmadı aklımızada hiç gelmedi hatta hep hamile pilatesleri yogalarıyla geçirdi hamileliğini zamanında da doğumunu paşalar gibi yaptı iki tane tosuncuk 😍
Yaseminmrt42 Arkadasım da 42 kilo işe ikizlere hamile kaldı. İkiside çok güzel doğdu hiç. Kimse ona taşıyamazsın dememişti. ☺️ Bende 41 kilo ile. Hamile kaldım benim tek Tabiki bebeğim doktor beni görünce aaa olmaz olmaz bu bünye bebeği taşıyamaz atar vücut dışarı dedi 😂 çok korkuttu Herbelife verdi ama kullanmadım. Doktoru değiştirdim. Şuan 29+5 52 kiloyum. Bebek de 1500gram. Bence kendine dert etme böyle seyleri canım. Hamileliğin keyfini çıkarmaya bak.
Goncanur25 Yaseminmrt42 çok sağolun içimi rahatlattınız dışarıdan birisi dese umursamam ama doktor diyince kötü etkiledi biraz
Muhammed_Mirhan77 Goncanur25 çok iyi beslenmeye çalış, inşallah sağ Salim kucağına alırsın, doğal yolla mı oldu, o kadar çok ama çok dua ediyorum ki ikiz bebeklerim olsun diye bana da dua et lütfen 🙏 4 ay önce bebeğimi kaybettim bi türlü hamile kalamıyorum 😔😔
Goncanur25 Muhammed_Mirhan77 hayır tedavi görmedim ilk gittiğimde tek keseydi 2. Gidişimde kalp atışını duymak için gittim ama ikiz gebelik dedi Sizinki bence hormonlardan kaynaklı olabilir beğeniniz normal dengesini bulunca mutlaka olacaktır sakın karamsar olmayın Allah acınızı hafifletip hayırlı bir evlat haberiyle müjdeler inşallah 🙏🏻 🥰❤️
Yaseminmrt42 Goncanur25 haklısın canım doktor söyleyince insan doğal olarak korkuyor ama heralde 2021 yılına kadar zayıf olup da çocuk doğuran bi biz değilizdir ☺️ sen o meşhur sözü bilmiyor musun hem. Eskiler annelerimiz ne diyor. '‘ Ben senin yaşında evlendiğim de 40 kiloydum belim bi karıştı çöp gibiydim bi doğurdum böyle oldum ’' 😂😂 onlar doğurduysa bizde doğururuz. En önemli sey moral canım. İnan üzgün mutsuz olduğunda bebeğine daha çok zarar verirsin. Keyifli ol istediğini ye iç eğlen insanlarla sohbet et. Kendin gibi insanlarla konusmak seni her zaman yalnızlık hissinden kurtarır☺️💕
Muzice1 Goncanur25 doktorunuz nasıl söyler bunu Allah ona göre vücut veriyor .. taşırsınız merak etmeyin hem de çok güzel taşırsınız .. böyle demoralize eden doktoru bırakın derim baştayken.. sonrasında da felaket tellallığı yapabilir..
Goncanur25 Muzice1 evet doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten suan doktor ataştırmasındayım gerçekten moralimi motivasyonumu çok etkiledi