Goncanur25 Merhabalar ben dün ikizlerimin olacağını öğrendim ama doktorum çok zayıfsın nasıl taşıyacaksın falan dedi korktum bi an ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı
zehranurr Goncanur25 normalde hep doktor savunucusu bir insanımdır ama bu söylemi gereksiz olmuş. İyi bir beslenme ile sende biraz kilo alırsın çokta güzel taşırsın. Tebrik ederim Rabbim yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🌸
Yagmurbaran Goncanur25 rabim saglikli kucagina vermeye nasip etsin bende 15 haftalik hamileyim çoook istiyordum ikizlerim olmasini ama nasip olmadi
gulumse0611 Goncanur25 42 kiloyla ikiz gebeydim 157 cm boyum 37 haftalık doğum yaptım allaha şükür tek bir skıntı yaşamadım planlı doğumumu yaptım bebeklerim küveze girmedi ikisinide sağlıkla evime götürdüm
Bebisininannesi1202 Goncanur25 153boyum kilomda 50 28.haftadayız oğluşlarımla kafanıza takmayın size moral verecek destek olacak bir doktorla yolunuza devam edin
Goncanur25 zehranurr merhabalar çok teşekkür ederim bende doktorumu değişmeyi düşünüyorum 7 haftalık oldu bebeğim sizce geç mi
zehranurr Goncanur25 doğumuna ramak kala doktor değiştirenler bile var. Geç değil yani. İçine sinen iyi bir doktorla devam etmen senin psikolojik sağlığın açısındanda iyi olur, bebişler içinde 🌸🌸
eaktr Goncanur25 ayy ne güzel bişey yaa ikiz olması🥰 bence doktor değiştirmek için gaaayet erken☺️ Hayırlı olsun❤️
ikizannesi24 Goncanur25 canım ben 27. Haftda değiştirdim benimde ikizdi geç değil istediğin zaman değiştir kafana yatmıyorsa ayrıca korkma taşırsın düzenli sağlıklı beslen neden taşıyamayasın ben 26 kilo aldım hamileyken ☺️
Sevgikaya1525 Goncanur25 hiçte geç değil😂30 haftaya kdr denemediğim doktor kalmadı beğenmedim diye sonunda buldum ama ben izmirdeym kimse gelemiycek ilk bebeğim diye korkuyorum o yüzdn 34+2 olduk önümüzdeki hafta diyarbakıra gdcm orda doğum yapcm
Goncanur25 zehranurr çok haklısınız aldığım habere sevinememiştim bile moralimi toparladınız teşekkür ederim 🥰
Goncanur25 Yagmurbaran Allah razı olsun teşekkür ederim Allah sizin de yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inanın ne benim ailemde ne eşimin ailesinde ikiz var Allah’ın hikmeti iste bize de baya sürpriz oldu yani 🙏🏻😍
Goncanur25 gulumse0611 bende şuan o kilolardayım ön yargı insanı çok kötü etkiliyor dışardan diyen bir insan olsa umursamam ama doktorun kendisi dediği için çok kötü etkilendim hayırlı olsun bebekleriniz Allah size bağışlasın inşallah 🥰
Goncanur25 Bebisininannesi1202 sağolun Allah razı olsun sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🥰
agustosannesi1 Goncanur25 instagramda güzellikhemşiresi var ve onun da ikizleri var. Çok zayıf ve minyon olduğu halde 38. Haftada doğum yapmış bir bak istersen. YouTubeda da tecrübelerini anlatıyor.
gulumse0611 Ezgice0 yok tabiki hayır 😂 42 ile hamile kaldım 28 kilo aldım şimdi 44 kiloyum yedi haftalık hamileyim 😌
Minik_kalplim_ Goncanur25 ayyy çok güzel 😍hayırlı olsun 😁 zayıflıkla alakası yok bn çok insan tanıyorum zayıf ama bebeği tosun gibi sağlıklı saçmalamış doktor moralini bozma sen kilo alıcaksın zaten 🤰🏻🤷🏻♀️
gulumse0611 Goncanur25 bana da sürekli doktor öyle derdi hiç umudu yoktu başka doktora gittim o da öyle dedi ama 37 ye kadar durduk hiç belli olmuyo dua her kapıyı açıyo 😌🙏🏻