Asdf1233 Kızlar ya bu covid aşısı yan etki yapıyor mu annem dün ikinci dozu oldu şuan durumu çok kötü çok korkuyorum aşı olupta rahatsızlanan oldu mu
Minikbimom Asdf1233 benim annemde aşı oldu ilkinde bisey olmadı ama ıkincisinde 2 gün ağrısı oldu kolunu kaldıramadı
lentil Asdf1233 dün bende 2.dozu oldum sürekli halsizlik sızıp sızıp kalıyorm. Ama bu beklenen yan etkiler zaten
lentil Asdf1233 evet etrafmda 2.dozu olan 3 4 kişide oldu. Bazılarında hiç yan etki olmadı o bşka. Google a yazın bakın sağlık bakanlığının sayfasnda vardır içiniz rahat eder
Deletedmom23234 Asdf1233 Tabii herkeste aynı etkiyi göstermiyor Maalesef. tetanoz gibiymiş kimi hiç hissetmiyor. kimi insanlarda da ateş,ishal, bulantı yapabiliyor ağrı ile birlikte😔
Asdf1233 Gonul_1 ya evet bende dün 2. Dozu oldum kol ağrısı dışında bişeyim yok ama annem çok kötü öyle olunca korkuyorum Bi sıkıntı olur diye
Gonul_1 Asdf1233 inşallah birşey olmaz yaşdan dolayı ve bünyeden dolayıda olabilir tez zamanda toparlar
Deletedmom23234 Mom526 Yok ya sadece benim kolum ağrımıştı o kadar ama bazılarının hiç ağrımıyor bile bünye meselesi🥰