HtcByz 10 Haziran da spinal sezeryan oldum bende mutlaka bol su ve nescafe için ben 7 litre su içmiştim ilk geceden iğnenin etkisine baş ağrısına kapılmamak için kimi kola da için demişti kola içmiştim ama sakın içmeyin gaz yapıyormuş 2-3 gün maf etmişti beni gaz sancısı ben ilk geceden bebeğime kendim kalkıp baktım 1 hafta da nerdeyse toplanıyorsunuz tabi dizen gayretinize de bağlı ne kadar kahve falan içilse de boyunda bir ağrı yapıyordu iğne etkisi ilk hafta ara ara gelen onada sicak su torbası iyi geliyor hayırlı doğum olsun şimdiden 🍀
Dyg61 Sedakbyk size gün verildiğinde acilden mi giriş yaptınız nasıl oldu son kontrole ne zaman gittiniz benım son bir haftam var tekrar kontrol için gitmeli miyim doktora randevu yok dedim acilden giriş yaparsın dedi bu hafta kontrole gitmeli miyim yoksa direk 9 Ağustos da mı gideyim sizin nasıl olmustu
Sedakbyk Dyg61 26 temmuza dogum icin gun verildi,o gun direk 6.kata dogumhane cikip giris yaptirdim,son kontrolum bayrama denk geldigi icin acile gittim nst ve muayne yapildi,son kontrol icin acilden giris yapin bence.