KadersizMelek Gamzeblt vallahi doktora yeniden sordum bu seferde bana sadece kızılay hastanesi ile anlaşmamız var dedi. Anlamıyorum ki benle mi dalga geçiyorlar. Ya biraz devlet hastaneleri temiz olsa tercih ederdim ama işte malum hastalık zamanı korkuyorum, mecbur özele gidiyorum.
Papatya_38 Gamzeblt Ay bnde aynı Zerrin hanıma 34 haftalık hamileyim , yengem iki doğumnu da Zerrin hanıma yaptı memnun kalınca bnde gidegim dedim muayeneler de şimdilik memnunum , size doğum hakkında birşey dedimi çatı muayenesi vs
Gamzeblt Papatya_38 ben 37+2 de yani bu cumartesi çatı muayenesine gidecegim yengeniz normal mi sezeryan mı oldu bende kendisinden memnunum ama çatı muayenesinden sonra net bişey derim dedi o yüzden korkuyorum normal olmadını istiyorum çünkü ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz sezeryan benim için eziyet olur
Papatya_38 Gamzeblt Sezeryan oldu yengem ikisinide Zerrin hanıma gitti .bnde 34+3haftalik hamileyim çok korkum var, sezeryan yapın diyesim var normale cesaretim yok ..Zerrin hanıma herkes iyi diyor
Gamzeblt Papatya_38 bende normal istiyorum hep duyduklarım sezeryan olmuş o yüzden korkuyorum bide ben kayserili degilim hastane çevresinde agda yapan bi kuaför varmı bildiginiz cumartesi sabah gitmem lazım çatı muayenesi yapacak doktor
Papatya_38 Papatya_38 Gamzeblt çatı muayeneniz nasıl geçti acaba Zerrin hanim doktorumuz aynıydı ya eli agirmiydi ne dedi size acaba
Gamzeblt Papatya_38 bugün gittim oldum muayenemi toplasanız 2 dk felan sürdü çatı muayenesi yani acımadı diyemem ama acıdı da diyemem ayak serçe parmağımı çarpınca daha çok acıyor şahsen 😂
Papatya_38 Gamzeblt anladım canım , eli hafif o zman Zerrin hanımın ..bana da senin gibi 37de yapar heralde ama ben direk sexeryan istiyorum yapar mı bakalim
Papatya_38 Gamzeblt sana ne dedi yani normal olur vs dedi mi yada senin fikrini sordumu canım ne istiyorsun doğum.olarak vs diye
Gamzeblt Papatya_38 bana 35 haftada sordu normal istiyorum ama en sağlıklısı hangisiyse o olsun dedim 37 haftada muayene edicem dedim tamam dedim bu gittigimde çatın normal süreci bekliycez egzersizler verdi yürüyüş merdiven çık dedi haftaya çağırdı bunları yaparsan doğum sürecin azalır 10 saatte doğuracaksan 4-5 saatte doğurursun dedi zerrin hanımı seviyorum gerçekten bilgilendirip kafada şüphe bırakmıyor herşeyi netleştiriyor
Papaatyaam_38 Papatya_38 Zerrin hanımın Muayene ücreti nedir detaylı ultrasona gönderiyor mu kendimi yapıyor kuzum
Papatya_38 Gamzeblt iyi canım sormuş yani bana da sorar o zman yani biz neyi istiyor isek ona göre yönlendiriyor anladığım kadarıyla
Gamzeblt Papatya_38 ben kurum anlaşmalıyım muayeneye doğuma ücret ödemiyorum ama 4-5 ay önce ilk gittigimde doğum ücretini meraktan öyle bi sormuştum normal 2800 sezeryan 3200 demişti bana özel sigortadaki beyfendi
Gamzeblt Papatya_38 eşim iş bankası personeli biz özel hastanelere eczanelere ücret ödemiyoruz banka karşılıyo bütün giderleri