KadersizMelek Yozgattayım ama burada gittiğim özel doktorların anlaşmalı bu başlıkta yazdığım hastaneler ile anlaşması varmış. Bu hastaneler ve doktorları nasıl? Doğumu yapacağım yeri tam bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum. Yazar mısınız ?
metehaninannesiii KadersizMelek ben memorial gidiyorum tavsiye ederim hastaneden de doktorum dan da memnu num
Gamzeblt KadersizMelek bende kayserili değilim erciyesde zerrin avula gidiyorum 34 haftalık olduk memnunum
Gamzeblt KadersizMelek erciyes hastanesinden memnunum demiştim ama şuan fikrim tamamen değişti son ayım muayene ücreti alıyolar kontrol süresinde kontrol ücreti talep ediyolar ben kurum anlaşmalıyım hiç bi şeye ücret ödemiyorum normalde bizim hastanemiz böyle işinize geliyosa gelirsiniz dediler resmen
KadersizMelek Htc123- inanın hiç bir bilgim yok sadece anlaşmalarımız bu hastaneler dediler. İlgi alaka bakım davranış doğum hiç bir şey bilmiyorum. Nasıl davranıyorlar bebeğe yada anneye ?
Htc123- Arkadaşlarımdan memorialde doğum yapanlar vardı gayet memnun kaldılar , doktorlar zaten yeterince ilgili
metehaninannesiii Gizemmm12 normal de 280 tl muayene ücreti doğum ücreti de 7000 demişlerdi ama değişmiş olabilir haftaya kontrolüm var o zaman konuşmayı düşünüyorum
Papatya_38 Gamzeblt Ay bnde aynı Zerrin hanıma 34 haftalık hamileyim , yengem iki doğumnu da Zerrin hanıma yaptı memnun kalınca bnde gidegim dedim muayeneler de şimdilik memnunum , size doğum hakkında birşey dedimi çatı muayenesi vs
KadersizMelek metehaninannesiii offf hiç sorma inan geçmiyor. Hem hamileliğim sıkıntılı geçtiği için tadını hiç alamadım hemde kız demişti doktorum bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum heyecanlıyım. Prensesim hemen gelsin istiyorum hayırlısı ile inşallah sağlıkla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🐥😍❤️
KadersizMelek Gamzeblt vallahi doktora yeniden sordum bu seferde bana sadece kızılay hastanesi ile anlaşmamız var dedi. Anlamıyorum ki benle mi dalga geçiyorlar. Ya biraz devlet hastaneleri temiz olsa tercih ederdim ama işte malum hastalık zamanı korkuyorum, mecbur özele gidiyorum.