gbyalcin Zeyno1934 13+4 🍋 olduk 🤭 henüz kilo almaya başlamadım tam tersi 8 haftalıkken iki kilo vermiştim öyle de kaldım. Bulantılarım geçince almaya başlarım herhalde çünkü yiyorum 😂
Egemence Zeyno1934 tam 15 haftalık olduk bugun 🥑Şuanlık hiçkilo almadm daha erken ama galiba kilo alımı için 😇
AlyaEkmen_ Egemence 20 haftaya kadar normal deniyor kilo almamak daha sağlıklı imiş hatta son aylar fazlasıyla alınıyor dedi doktorum 20 haftaya kadar 1.5kg 2kg üstüne çıkma sakın dedi dikkat ediyorum ama bakalım hayırlısı şuan -2kg dayım henüz almadım 😂🙈
Egemence AlyaEkmen_ bana da kız tahmininde bulundu doktorum haftaya gidicem bende tam 16 olsun diye 😆
AlyaEkmen_ Egemence valla yüzde 99 dedi bacak arasını da gösterdi bende gördüm nedense haftası küçük öğrendim diye emin olamıyorum 😂🙈bizde kontrolde 15+5 olucaz bakalım ne dicekler bu sefer
Egemence AlyaEkmen_ bende oğlumda 13 haftada öğrenmiştim çok şükür bi değişiklikte olmadı 😊ama insan emin olamıyor işte kesinleşsin diye bekliyor
AlyaEkmen_ Egemence bakalım inşallah olmaz ilk gebeliğim kız oğlan farketmez ama kendimi çok alıştırdım dayanamayıp bir kaç kıyafette aldım 🙈oğlum diye karnımı seviyorum kızsa da gücenmez umarım annesine 😍❤️
Egemence AlyaEkmen_ Valla bende öyle ismiyle çağırmaya başladım bile😆duyuyorlar mi ki bilmiyorum değişmez umarım
Annesininkuzusu01 Zeyno1934 23 Haftalık olduuk bugün oğlumla 🌽 olduk. Henüz 3 kilo aldım. Haftalar geçtikçe heyecanım katlanıyor🙏🏻