Berraeva 39+6′da geçtiğimiz cumartesi gittim acilden giriş yaptım doktorum bahram öncesi acilde nöbetçiyim cumartesi acile gel kontrole demişti neyse beni dogumhaneye kadar çıkardılar doktorum ultrasondan baktı suyum falan gayet iyi sızıntı falan yok bebekte iyi dedi kilosunu söylemedi ebe hanım açıklığına baksın dedi gitti neyse ebe hazırlan çatala çık geliyorum dedi uzun bir bekleyişin ardından ebe geldi rahim ağzını bulana kadar epey bi karıştırdı içeriyi tabi bu esnada biraz canım acıdı 1 parmağım sığar sığmaz ama rahim ağzı ve içerisi baya yumuşamış dedi nstye baglandım sonlara doğru düzensiz sancılarım çıktı gözüm ekrandan ayrılmıyo 30dan yukarı çıkmayan sancılar son 1-2 dakika kala 60-62lere indi çıktı sürekli ebede sancın çıkmış ama düzensiz doktor beye soralım bakalım ne diycek dedi sormuş evine gidebilir çarşamba veya perşembe kontrole gelsin demiş yolladılar beni. Kızım 38+6 haftalıkken doğmuştu oğlum 40+2 oldu hala gelmeye niyeti yok eğer haftaya pazara kadar doğuramazsam doktorum suni sancı ile doğumu baslaticaz artık günün tamamen doluyo dedi bu akşam veya gece sabaha karşı doğurmazsam yarim kontrole gidicem