Fatnur38 elfmoom aynen öyle doktor zaten riske atma dedi nolur nolmaz belki kansere döner mikrop kapar felan
AnnelikHayali Fatnur38 merhaba. Sağ yumurtalığımdaki dört cmlik kist Ebru Ceylan’ın kist masajını birkaç gün yaptıktan sonra kayboldu. Operasyon öncesi şansınızı denemenizi öneririm.
annesinin_beybisi AnnelikHayali ya benim kilom fazla parmaklarim yumurtaliklarima değil göbeğime geliyor faydası olmaz diye bir kere yaptım biraktim
Fatnur38 AnnelikHayali hiç denemedim canm bilmym etkisi olurmu ama benmki tüp kolları varya onun tam altın da etkisi olmaz sanrm
AnnelikHayali annesinin_beybisi masajı yaparken birazcık bastırmanız gerekir o zaman yumurtalıklara erişebilmek için.
SecilM Fatnur38 bu konularda doktora güvenmek gerek. Ama kapalı ameliyat bile olsa rezervler az da olsa etkileniyor. Daha önceden yumurta dondurulmalı mı, veya ne kadar etkilenir rezervim diye detaylı sorarsanız iyi olur bence. Benim aceleyle olduğu için canımın derdine düştüğümüz için 2.planda kalmıştı o durum
Dilek2016 Fatnur38 ben daha mayısın 31 oldum ameliyat yeni yani daha bu ay denicez kendiniz olmassa aşılamaya gecelim dedi doktorum sağ tarafımda 7 cm kistim. Oluştu büyüyordu git gide ilaç tedavisi iyi gelmedi bana inşallah bu ay kalırım kendiliğinden
Fatnur38 Dilek2016 bende oldum canm 2 gün oldu kistelrm alındı ve tüpün ucu tıkalıymıs onuda actı suan hiçbir sorunun yok dedi gebe kalabilirsn dedi
Lulikli Avokadoo merhaba canım ben de 7 haftalık hamileyim sağ yumurtalığım da 5 milim kist gördü doktorum yok olur bebek büyüdükçe ama yine de progestan kullan dedi 12. Haftaya kadar. Siz de kullanmış mıydınız ?
Avokadoo @Lulikli benm asilama oldu islem sonrasi basladim hemen progestana ama 6.haftamda hastanelik oldum ilac kaynakli karaciger enzimlerim yukselmis o yuzden biraktim ama birakmasam 12ye kadar kullanicaktm. Kistten dolayi vermediler bana
supermom39 Ben evlenmeden önce bir kaç doktora gittim bana da kist demişlerdi. Sonra hamile olduğumu öğrendim, gittiğim doktor kist değil miyom olduğunu söyledi. İyi bir doktora gidip iyice baktırılmalı. Geçmiş olsun.
Fatnur38 supermom39 oldum canm ameliyat kapalı ameliyat ve kistler den ziyade tüpümün ucu tıkanmıs onuda acmıs doktorum sagolsun hiç Bi sıkıntın yok artık gebe kalabilirsn dedi