balbocegim27 esmerrmm sade içerim içimin de üzerine tanımam bi kaç marka daha denedim ama o lezzeti bulamıyorum diğerlerinde
SusamTanecigi esmerrmm sade kefir alıp evde tatlandırabilirsiniz şimdi şeftali var kayısı muz falan koyup
Esraa_mommy esmerrmm marketten alıyorum ben tadını sevdiğim için acı gelmiyo bana ama evde meyvelerle tatlandırabilirsiniz
balbocegim27 esmerrmm kız kefir niye acı olsun ayranın koyu biraz da ekşi halini duşun ben şok tan alıyorum genelde içim orda bulunuyor bim a101 de altinkilic marka var eski bi marka oda
Gulsurmeli esmerrmm İçim Sade laktozsuz içiyorum. Sadesi daha güzel bence öbürleri danoneye benziyor 🤷🏻♀️
atomcatandtheboysmother esmerrmm altınkılıç, içim güzel her yerde bulabileceğiniz kefirler. Mümkünse meyveli tüketmeyin şeker ve koruyucu içeriyorlar çünkü.
Alminayusuf esmerrmm İçim kaf kefir içiyorum. zencefil limon lu,çilekli,sade hangisini canım çekerse 😁
Selma_aygun esmerrmm Altınkılıç sade kefir alıyorum ben bimde a101 de de var içeriği en temizler arasında önemli olan sade kefir içmek meyvelisinin yarardan çok zararı olduğunu duymuştum