nta Semahasan001 ben orda tedavi oldum tüp bebek yaptırdım simdi 33 haftakik ikiz bebeklere hamileyim kesinlikle tavsiye ederim.
nta Semahasan001 Tayfun Çok hocada muayene oldum. Kendisi 9 ağustos a kadar izinde sonrasında tüp bebek merkezini arayıp randevu alabilirsiniz.
marbling10 nta merhabalar size bir sorum olacak tup bebek tayfun hocamı yaptı takiplerinizi de mi o doktor yaptı? Hastaneden memnun musunuz?
Semahasan001 Minigimyolda şimdi ben randevu aldım da seyhan başkent hastanesine kadın doğum olarak mi gidecek ilk
Minigimyolda Semahasan001 yok hayır direk kışla başkentten istediğiniz doktora alacksnz çocuk isteği olduğunu söylediniz mi
Minigimyolda Semahasan001 tüp bebek aşılama yapan doktorlar kışla başkentte gebe takibi yapan doktorlar Seyhan başkentte
Minigimyolda Semahasan001 ben adetten önce gitmiştim gereken testleri yaptı muayene etti 3 sonrada adet olmuştum 2. Günü de tedaviye başlamıştık rahim filmi spermiyogram hormonlara bakılıyor amh falan bakilmadysa onu da yapıyorlar
nta marbling10 evet tüp bebeği ve takibini kendisi yapıyor. Hastaneden memnunum tek sıkıntı randevu saatinden daha fazla bekliyoruz maalesef yoğunluktan dolayı.
Minigimyolda Semahasan001 rica ederim elinizde olan bütün tahlileri falan götürün onlara bakarlar büyük ihtimal
Semahasan001 Minigimyolda perşembe yine hormon tahlili yaptıracam ve bizim daha yeni 1. Senemiz dolduğu için rajim filmi falan da çekilip gitmem gerekıyor ve eşimin de tahlillerini daha hiçbirini yaptırmadık bunların hepsini yaptırıp öyle gitmeyi düşünüyorum
Minigimyolda Semahasan001 amh bakılmasını da isteyin doktordan çok yenisiniz belki gerek kalmaz tedaviye