elifinannesiiii Mom8899 ya benim doktorum biraz enteresan🙄 çatı muayenesi ve açıklık kontrolü hiç yapmadı. Ne zaman yapıcaksınız hocam doğum şeklim ne zaman belli olur diye sorduğumda ne zaman sancılarınla gelirsin o zaman bakar söylerim diyor🤷🏼♀️
Mom8899 elifinannesiiii Bayağı enteresanmış 🙄 bana dün alttan baktılar da bugün lekelenmem oldu normal galiba, ondan sordum
Mom8899 buiyimi dün yapmışlardı bana da, şu an 100lerde sancım çıktı açılmam yokmuş ve beni eve gönderdiler 🥺 tetikledi sanırım muayene, çok ağrım var
buiyimi Mom8899 ilk doğumumda açıklık için bakınca bende de sancı çıkmıştı. Inşallah vaktinde cok uzatmadan gelirler😊 pek umudumda yok ama
Mom8899 buiyimi bugün olur mu sizce doğum 🥺 bebeğe bişey olacak diye korkuyorum devam ediyor sancılarım 🥺
buiyimi Mom8899 ilk dogumsa hemen olmaz diye düşünüyorum çünkü benim açıklığa baktıktan 2 hafta sonra doğum olmuştu. Sancılar devam ediyorsa açılmada olur ama kasıklarda mı sancı
Dudu21 Naciyeylmz benimde 39. Hafta ve şu son iki gündür sürekli uykum var neden oluyor acaba bi fikriniz var mı
Mom8899 buiyimi bikaç saat önce geldim acilden açılmam yok diye eve yolladılar, hala aynı şekilde devam ediyor sancılarım 😔
imgeeftelya Mom8899 bi duş al istersen duştan sonra ağrın hafifler belki buradaki yorumlara dayanarak söylüyorum 🤷♀️
buiyimi Mom8899 galiba doğum sancısı başlamış yalancı sancı olsa geçerdi 🤷🏼♀️ açılmaya bakmaları tetiklemiş olabilir
Mom8899 imgeeftelya teşekkür ederim, 3 kez girdim sıcak suyu kasıklarıma belime tutuyorum yürüyüş yapıyorum ama yok 😔
imgeeftelya Mom8899 sanırım bebiş geliyor ozaman 😂 olsun sonunda gelecekti🙈 öyle düşün az daha dayan geçmiyorsa mecbur hastane yolu görünüyor
Mom8899 imgeeftelya birkaç saat önce gönderdiler açılmam yok diye, sabah gel demişti doktorum ne yapsam bilemedim 😕
imgeeftelya imgeeftelya hiç endişelenme içine kötü bir düşünce alma çok normal artık zamanı gelmiş demekki çok zorlanırsan mecburen hastaneye gideceksin sancını evde çekmen hastanede kalma süreni en azından kısaltır ama hastaneye olan mesafeni de düşün yakınsa içini ferah tut hastane uzaksa sabahı bekleme sonuçta bebeğin ne zaman geleceğini ayarlayamazsın
Mom8899 buiyimi sancı 100lerde çıkmıştı bugün bilmiyorum söyledim mi size, inşallah açılmam olur hala geziyorum evin içinde uyuyamıyorum sancıdan. İlk gebeliğim bir şey bilmiyorum sizin de başınızı ağrıttım sorularımla
buiyimi Mom8899 plates topu varsa onda zıplayın açılma hızlanırmış hem sancıca varsa açılır. Estağfirullah benim ikinci yine heyecanliyim paniğim🤭