Mom8899 buiyimi Doğum yaptım 🥰 sancım 5 dk dan devam ediyordu sabah 5 buçukta dayanamayıp gittim 5 cm açıklığım olmuş, ardından suyumu patlattılar 7ye çıktı ama bebeğimin kalp atışları zayıfladı acil sezaryene alındım
buiyimi Mom8899 yaaa maşallah acikliginiz çok iyiymisyi nasip böyleymiş sağlıkla doğmuş güle güle büyütün inşallah ☺️
Mom8899 imgeeftelya Teşekkür ederim sancımı eve gönderdikleri için mecburen evde çektim 5 buçukta dayanamayıp gittiğimde 5 cm açıklığım çıktı daha sonra 7ye çıktı ama bebeğimin kalp atışı yavaşladığı için acil sezaryene alındım ikimiz de iyiyiz şükür 🥰
imgeeftelya Mom8899 çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla ve huzurla büyütsün darısı başımıza artık 🙈😂
Mom8899 VeraVrea evet düzenli ve yüksek çıktı sancılarım, 7 cm açıklıkla acil sezaryene alındım bebeğimin kalp atışı düştüğü için
Mom8899 @elifinannesiiii teyzesi benim oğlan doğdu şükür 🥰 Seni bekliyoruz heyecanla, sağlıkla sıhhatle kolay doğumların olsun inşallah 🙏🏻
elifinannesiiii Mom8899 ayy canım benim kavuştun evladına demek☺️ Çook sevindim Allah analı babalı büyütsün insallah🙏🏻🌸🧿💗 Darısı başımıza😍 iyi misiniz bebiş ve sen nasılsınız?
Mom8899 elifinannesiiii Amin Allah razı olsun 🥰 inşallah inşallah sağlıkla gelsin minnoşun 😍 iyiyiz şükür o emdi uyuyor ben de yürüyüş yapıyorum gaz çıkaramadım hala 😕
Mom8899 imgeeftelya Teşekkür ederim Allah razı olsun 🤍 aynen hayırla sağlıkla sizlere de inşallah, bir avazda kurtulun 🤲🏻🥰
Mom8899 buiyimi Evet hayırlısı böyleymiş ☺️ Amin teşekkür ederim, siz de evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🤍
EsilaErtugrul Mom8899 yaa sizinle günlerimiz aynıydı doğum yapmışsınız gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin😍
Mom8899 EsilaErtugrul Amin teşekkür ederim ☺️ Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰