ozlmcnkse Bsragrsy bence direk doktoruna bunu söyleme 🙃 çünkü hastane kazansın kafasında bazı doktorlar. Astımından bahset ve doğumun nasıl ilerleyeceğini sor. Normal yapamam vs deme 🙃
ozlmcnkse Bsragrsy özel sigorta da sezeryande epidural ücretini ödüyorsunuz. Yinede detaylı bilgi için poliçe detaylarını sigorta ile arayıp görüşün derim
Eelcinn Sehera1 benimde allianz tamamlayıcı ve doğum paketim var geçen gün hastane ile görüşmeye gittiğimde sadece allianz sigortanın epiduralı karşıladığını söyledi. Sezeryanda da isteğe bağlı diye bişey belirtmediler. Hepsini karşıladığını söylediler.
ozlmcnkse Eelcinn isteğe bağlıyı SGK bile karşılamıyor detaylı tekrar sorun hiçbir sigorta isteğe bağlıyı karşılamaz
ozlmcnkse Eelcinn isteğe bağlı Dediğimiz sezeryan hastanın tamamen keyfi yaptırmak istediği bir durum. Bu durumda SGK ve özel sigortayı hastane kapsam dışında bırakıyor. Ve ücretli hasta olarak girişiniz yapılıyor. Ha doktorunuz tıbbi kartınıza yüksek tansiyon sebebi veyahut başka bir sebep girer de zorunlu sezeryan derse sigortaya bu şekilde bildirilir ve zorunlu sezeryan üzerinden poliçenizde uygunsa tutar karşılanır
Mom3834 Sehera1 yenidogan testlerini devlet karşılıyor bence iyi bir araştırın. Bana tüm sigortalar ve hastane aynı şeyi söyledi
Eelcinn ozlmcnkse muhtemelen hastane parayı benden ya da sigortadan aldığını umursamadığı için girişi öyle yapacaktır , bana o yüzden öyle bilgilendirme yapmıştır.
Busrag_ Sehera1 benimde tamamlayıcı sigortam ve ek olarak yaptırdığım doğum teminatım var. Dün hastane ile görüştüm normal ve sezeryan( genel anestezi ve spinal )karşılıyor ancak epidural isterseniz ekstra ücreti var dedi. Eğer sigorta limitli ise onu da konuşmak gerekiyormuş. Poliçeye bağlı değişiyor olabilir.
Sehera1 Burcu4135 medikalpark bebeğin ayrı bir birey olduğunu yapılacak işlemlerin 826₺ tuttuğunu söyledi eğer doğum teminatınıza ek yenidoğan teminatı varsa o zaman ödeme yapmazsınız dedi
ozlmcnkse Sehera1 Doğumdan sonra bebeğinizin ilk muayenesi ve ilk tetkiklerinin masrafı doğum teminatından karşılanır. Ama bebeğinizin doğum sonrası komplikasyon yaşaması veya kuvöze girmesi durumunda oluşacak masraflar doğum teminatı kapsamında değil, ücrete tabi tutulursunuz
Burcu4135 Sehera1 medicalparka özel bisey mi acaba bu. Ben kadıköy Medicana ya gidiyorum hic öyle birsey söylemediler. Gerci daha dogumla ilgili konusmadık ama. Bakalım ögrenirim bende gittigimde sorarım.
Sehera1 ozlmcnkse Demir hayat sigortasında epidural normalde ücret almıyor ama allianz hastaneden dosya istediğini dosyanın içeriğine göre karar verildiğini söyledi
ozlmcnkse Sehera1 normal epidural de alınmıyor, epidural sezeryanda alınıyor. Birde özel sigortaların her hastane ile anlaşması aynı değil. O yüzden detaylıca önce hasta yatış biriminizle görüşüp, sigortayı aramanız daha sağlıklı
Yenianneadayi2208 Sehera1 merhaba biraz sorunuzdan alakasız olacak ama… Tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelikten önce mi yapılıyor yoksa hamile kalınca da yapılabiliyor mu??
Burcu4135 Yenianneadayi2208 hamile kalmadan 1 sene önce ödemeniz gerekiyor primleri. Suan yapsanız 1 sene sonra öder dogumu. Ama hemen ödeyen sigortalarda var.
Sehera1 Yenianneadayi2208 sigorta şirketine göre değişiyor benimkisi allianz doğumdan 1 yıl önce başlattık ilk yol kapsamıyor 2. Yıl doğumu kapsıyor. Arkadaşım Anadolu hayattan yaptırmıştı onunkisinde 1 yıl bekleme yoktu sigortayı başlattığı tarihten itibaren 3ay içinde hamile kalma şartı vardı. Sigorta acenteleri ile görüşüp Bilgi alın derim