Sehera1 Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam var normal ve sezaryen doğumu karşılıyor. Ancak isteğe bağlı sezaryeni, epidural normal doğumu ve epidural sezaryeni karşılıyor mu bilen ?
Dilaraksknclk Sehera1 epidurali hiç bir sigorta karşılamıyor serseryanı karşılıyor. Sigortacınız daha iyi bilgi verir. Benim ki böyleydi
Burcu4135 Sehera1 benimde Allianz karsılıyor diye biliyorum. Benimde icime kurt düstü simdi istege baglı sezeryanı bir sorayım bugun sigortacıma.
ozlmcnkse Sehera1 normal ve zorunlu sezeryan karşılar epiduraller dahil. Fakat isteğe bağlı sezeryan ne SGK ne de özel sigorta karşılamaz tamamen ücretli olur. Çünkü zorunluluk yok siz tamamen sigortayı reddedip isteğinize sezeryan oluyorsunuzö doktor zorunlu sezeryan girişi yaparsa karşılar sigortanız
Sehera1 Burcu4135 müşteri hizmetleri ile konuştum doktorunuz gerekli olduğunu yazmazsa karışlamaz dedi epidural içinde kesin bişey diyemeyiz hastanenin sebepleriyle dosya oluşturup bize göndermesi bizim de incelememiz gerekiyor dediler
Burcu4135 Sehera1 aaa bunu ögrendigim iyi oldu. Cok tesekkürler. Doktorumuza artık gerekli oldugunu yazdırırız. Sezeryan da epidural degilde spinal yapıyorlar diye biliyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da bilmiyorum.
Sehera1 Burcu4135 spinalde belden aşağıda tamamen uyuşma hissizlik epiduralde dokunmaları hissedip bacağını hareket ettirebiliyormuşsun acı hissi yok ikisinde de. Ancak SGK karşılamadığından tamamlayıcı da karışlamıyor sanırım
Burcu4135 Sehera1 dogumu karsılasa spinal 500 tl idi benim gittigim hastane de onu karsılarız da. Dogum önemli 😁 bilgi icin de cok tesekkürler 🤗
Sehera1 Burcu4135 tamamlayıcı sağlık sigortamız yenidoğan rutin işlemler ve testleri de karşılamıyor medikalparkta yenidoğan için 826₺ ek ödeme çıktığını söylediler
Burcu4135 Sehera1 ben bugun sigortacımla konusacagım. Zaten arkadasın olur kendisi. Yenidoganın masraflarını devlet karsılıyor diye biliyorum. Bide Allianz lı dogan bebekler 15 gün icinde Allianz lı oluyor.
Mom3834 Sehera1 yenidogan testlerini devlet karşılıyor bence iyi bir araştırın. Bana tüm sigortalar ve hastane aynı şeyi söyledi
ozlmcnkse Sehera1 hastanede sigorta tarafında çalışıyordum önceden. Yani bildiğim epidural normalde herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Sezeryan epidural de epidural ücretini sadece hastaneye ödeme Yapıyorsunuz kalan giderleri sigorta karşılar. Ama dediğim gibi hiçbir sigorta SGK dahil isteğe bağlı sezeryanı Karşılamaz. Ücretli hasta olarak girişiniz yapılır
Sehera1 Burcu4135 medikalpark bebeğin ayrı bir birey olduğunu yapılacak işlemlerin 826₺ tuttuğunu söyledi eğer doğum teminatınıza ek yenidoğan teminatı varsa o zaman ödeme yapmazsınız dedi
Bsragrsy ozlmcnkse ayyy konuya hakimsiniz bende astım hastalığı var nefesim zaten yetmiyo normal doğumda hiç yetmez acaba doğumu sigorta karşılayıp anestezi parasını mı biz karşılıyoruz bi bilginiz var mıı ❤️❤️
Sehera1 ozlmcnkse Demir hayat sigortasında epidural normalde ücret almıyor ama allianz hastaneden dosya istediğini dosyanın içeriğine göre karar verildiğini söyledi
ozlmcnkse Bsragrsy astımdan dolayı doktorunuz normal yapamazsın sezeryan derse bu zaten zorunlu sezeryane girer ve sigortanız karşılar. Tamamen doktorun girişi ile alakalı.
ozlmcnkse Bsragrsy zorunlu demezse siz ben normal yapamam deyip kendi isteğiniz ile sezeryan isterseniz isteğe bağlı olur. Bu da ücretli hasta girişi yapılması demek.
Bsragrsy ozlmcnkse anladım bugün doktorumla konuşayım hatta birazda zorunlu yazması için konuşayım umarım bişey demez
ozlmcnkse Bsragrsy bence direk doktoruna bunu söyleme 🙃 çünkü hastane kazansın kafasında bazı doktorlar. Astımından bahset ve doğumun nasıl ilerleyeceğini sor. Normal yapamam vs deme 🙃
ozlmcnkse Bsragrsy özel sigorta da sezeryande epidural ücretini ödüyorsunuz. Yinede detaylı bilgi için poliçe detaylarını sigorta ile arayıp görüşün derim