Meltemkrmn Aras Minerva olcak inşaallah kabul ettirene kadar ısrarla söyledim karnımda ezberlettim adını bebeğime seslenince hareket ediyor 😊
Meltemkrmn SevDin akıl bilgelik ve zarafeti temsil eden kadın demek mitolojik bir isim okuduğum kitaptan etkilendim
Nidanurfirat Ebrar zeynep koyun👍🏻 Ebrar isimliler çok iyi huylu oluyorlar ve zeynepler aşırı zor karakterler. Benimde eşim tutturdu zeynep diye vazgeçmiyor. Bende zeynep liya koyacagım artık ne yapayım 😂
Melos DuyguSnerTatlcan sen taşıyorsun bebeği sen koyacaksın tabi ☺️ Bizde öyle en azından ben taşıyorum kızımızı ismini koymak tabiiki benim hakkım ilk benim hakkım kimseye de o şansı veremem ☺️
Asrinbaby ElcinEren benim eşimin ismi de Tansu ve hem bayanlar hem erkeklerde kullanıldığı için bana da sürekli deniz falan koyamayız bak baştan soylim dedi 😊
DuyguSnerTatlcan Zeynep isminin zor bi karakter olduğunu bende sonradan ögrendim. Ebrarin anlamını duyunca cok hoşuma gitti bakalim kazanicam insalllah arkadaşlar 💪🏼😍
DuyguSnerTatlcan Zeynep ismi evet cok guzel ama eşimin çevresinde o kadar cok Zeynep var ki ondan isimden soğudum 🤭
istanbulluanne DuyguSnerTatlcan Ikinizin dediği ismide koymayin ortak bulun. Ya da kura çekin biz anlasamasaydik kura cekcektik 😊
Mervezngn Kız olsaydı ben ikra koyucaktım erkek olunca eşim seçti ismi Ertuğrul Gazi dedik kapandı konusu isim bulamıyorum bulsam tersleşicem az 😂
ZeykemKaya DuyguSnerTatlcan bizde cok tartıstık ayaz ıstedı durdu anlamsız gelıyordu sonra bı baktım guzel ısım ısındım eşim galip geldi malesef ama alıstım eger guzel ısım ıstıtorsa koy bence