Seminn Melis35 zaten vardı bende ayda yılda bir alıyordum sir ağdayla şimdi haftada bir almazsam çok kötü oluyor 🥴🥴🥴
Aycan1 Melis35 ewet maalesef bu gebelikte olan bişey ama sonradan geçiyo benim ilk oğlumdada vardı sonra geçti bundada oldu ama geçiyo merak etmeyin
Nazlican1994 Melis35 maalesef bende de arttı almayın diyorlar ama kontrolde falan çekiniyorum açıkçası nasıl yapcam bilmiyorum ☹️
Seda_inan Hamilelikte olan bişeymiş keşke jiletle almasaydın doğumdan sonra kendi kendine dökülüyormuş zaten bende araştırdım aldırmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim
Seymamsl Doktorum da tecrübeli anneler de bu tüylerin lohusalıkta döküleceğini söylüyor bence bi daha almayın ☺️
mhbbbera Seymamsl kac haftalıksınız benimde cıktı hafif tüylr allahtan kalıb değiller inşallah düşer doğumdan sonra ben 24 haftalığım
ElfAtm1 Seymamsl üst bacağıma da jilet vurdum ben bu sıcaklarda daha kolay geldiği için. Ama pisman olacağım galiba 😪
Seymamsl mhbbbera 18 haftalık bende yeni yeni çıkıyor ama normalde tüylü bi yapım olmadığı için dikkat çekiyor hemen 😅 yağlarda artırıyor olabilir badem yağı kullanıyorsanız
Melis35 28+3 haftalığım önceden cok yoktu bi anda başladı etrafımdan da olumsuz tepkiler gelince aldım bi kerelik inşallah daha da kötü olmaz😌
Mervehtp81 Melis35 kim olumsuz tepki veriyor allah aşkına onlara ne hamilelik bu çok normal tuylenmesi rahatsız olan bakmasın alla allaa bu millet çıldırmış donsunde kendi kıçındaki kıla tüye baksın hey allahm yarabbim
Melis35 Seymamsl ilk zamanlar badem yağı kulandım sonra bebek yağı şimdi kakao yağı kulanıyorum ama bi faydası olmadı gene çatladık bide kılandık😂
Seymamsl Melis35 valla bende çatlamaya başladım ucuzdan pahalıya her şeyi kullanıyorum 😂 kilo da almadım daha alsam nolurum acaba
Melis35 Seymamsl bio bil diye birşey dediler aldım yok gene çatladım bide benım 26 haftada çatlaklarım başladı bide acıyor çatladı mı sizde de oyle mi oluyor
Seymamsl Melis35 yok henüz acılı değil çokta değil ama siz benden baya öndesiniz o yüzden . Benim olacaklar belli sadece şimdiden çatlayacağım kesin
Melis35 Nazlican1994 ben şehir dışından geldim ailemin yanına doğum için kuzenlerim geldi işte karnına bakalım filan diye onlar ay bune erkek göbeği gibi diyince bi sinirle jilet yaptım bende😔 şimdi artıcak korkusu var
Melis35 Seymamsl kaç haftalıksın canım kakao yağı bıraz iyi geldi bana ama hergün sürmeye gayret gösteriyorum tabı bu sıcaklarda da hiç uğraşılmıyor yapış yapış his veriyor
Seymamsl Melis35 daha 18 haftadayım ben ☺️ O yüzden henüz kilo da almadım tüylenme falan da olmadı ama vücudum çatlamaya çok müsait onun için üzülüyorum