Minikooooo Kocaeli hastanesi Öner Ayniogluna gittim. 450 lira gibi bir şeydi ancak ben memnun kalmadım. Çok kısa tuttu maksimum 10 - 15 dk. Öyle cd falan da vermiyor. İlginc bir doktor ya da bana öyle geldi bilemedim ,🤣
Arsima4 Minikooooo benimde haftaya detaylı var Dr öner bey normal de kontrolleri de çok hızlı yapıyor 5 dk sürmüyor ultrason 🙄
Gulsah41 ebeannne emel biliciden memnun musunuz.ben mustafa goktana gidiyordum ama hastaneden ayrılmış o yüzden doktor değişikliğine gidicem
Senataskin ebeannne bende Eray Çalışkan’a bizzat kendim gittim memnun kaldım bebeğin tek tek her yerini inceliyor üzerinde durarak ve anlatarak yardımcı oluyor geçen sene gittim fiyat o zaman 500 ₺ şu an nedir bir bilgim yok.
Gulsah41 Ben medar hastanesinde Adem beye yaptırdım.fiyat 500 tl.cok memnün kaldım baya detaylı inceledi hatta bebiş yüzünü göstermeyince yarım saat dolandırdı snra tekrar baktı
ebeannne Gulsah41 Emel hanım da ordaki birçok doktor gibi çok yoğun yani ben memnunum bazen çok hızlı bı muayene yapıyor bazen uzun uzun bakıyor ama her istediğimde ulaşabildim hiç başından atmadı riskli gecen bir sürecti sık kontrollerim oldu her defasında içimi rahatlattı. Ama Mustafa Bey i birebir tanıyorum onun kadar sakin yapılı bı insan değil . Özellikle merak ettiğiniz konu varsa sorabilirsiniz cevaplarım.
Gulsah41 ebeannne ya emel hanıma bi kere gitmiştim suratı çok asık ve siz sormadan bisey anlatmiyordu ahmet coskani da tavsiye ettiler ama oda nasıl bir doktordur hiç bilmiyorum
BalAsel mercimeginanne evet görümcemde yaptırdı 6 ay önce ama artık bakmıyorlarmış riskli gebeliklere bakıyorlarmış🥺
ebeannne Gulsah41 Ahmet bey de çok çok yoğun ama giden herkes çok memnun . emel hanım a gelecek olursak ben de ebeyim soracak şeyim çok yok olduğu zamanda soruyorum hep cevap verir bir de suratsız olduğu zamanları takmıyorum bana da bı kere denk geldi ama insanlık hali bir sürü değişik insanla uğraşıyor .Ben genel olarak o konuda anlayışlı olmaya çalışıyorum. şu an için Emel hanımdan memnunum . İstersen bir de Ahmet bey e git dene .
Gulsah41 ebeannne çok teşekkür ederim çok sag olun ilk olarak ahmet beye randevu aldik cidden baya doluymuş bir hafta sonrasına verdi.memnun kalmazsam eğer emel hanıma geçerim diye düşündüm tekrardan çok teşekkür ederim 😍
mercimeginanne miniklerim125 uygulamayı silmiştim şimdi gördüm 🙈 evet memnun kaldım ben Yasemin hanımdan. Telefonla özel randevu alınıyor.