Blackangelss Hamile olup olmadığımı bilmiyorum şüphelerim var evet adetime daha 6 gün var ama bu gün karnıma kramplar giriyor her wc gidişimde ishalim hamile olduğunu bilmeden bunu yaşayan anneler var mı ? 😔😔
ay-se Blackangelss yani bunlar gebelik belirtisi değil sadece üşütmüş olabilirsiniz bence 10 gün sonra falan test yapın acele etmeyin
Ilkayy Blackangelss bıçak batar gibi batıyordu benim boşluklarım adetimden 2 gün önce. Bide canım hiç birşey yemek istemiyordu.
sehrengiz_8 Blackangelss hamilelikte ishalden ziyade kabızlık sorunu daha çok yaşanır ancak şüpheniz varsa bir test yapın
Barlas_mom Blackangelss 5 gün önceden ishal oldum 4 gün kala test yaptım belirgin bir silik iki çizgi gördüm ve hali ishal durumu var ama çok karnımı ağrıtacak kadar değil şuan 4+2
Blackangelss Ilkayy midem bulanıyor sürekli bu gün tüm gün tansiyonu düştüğünde nasıl eli ayağı titrer insanın ve kalbi çok hızlı atar aynı öyleydim tansiyonuma bakıyorum gayet normal 11/8 ⅞ 115 kalp
Barlas_mom Ilkayy bıçak batar gibi kısmını şuan ben yaşıyorum ama iştahım arttı kız çok sık acıkıyorum ☺️ Demek ki herkesin farklı oluyor 100 kilo olurum bu gidişle ben
asyagibi Blackangelss biraz psikolojik gibi geldi hamile olmak istediğiniz icin kafanızda öyle kuruyorsunuz bedeniniz ona göre sinyal verir şuan belirtiler hamilelik belirtisi değil ☺️
Myworld34 Blackangelss bence kafanı rahatlat ve adet gününü bekle. Her ay hamileyim diye belirti üstüne belirti yaşardım ne çok kasık sırt ağrısı çektim bu ay kafayı boşalttım inanır mısın tık yok bedenimde 🤣🤣
Blackangelss Ilkayy öyle yapacağım canım kimisi hamileliğin ilk günlerinde hormonların değilmesiyle ishal olunabiliyor dedi kimisi ishal değil kabuzlık oluyor diyor bilmiyorum en iyisi beklemek 😔
Blackangelss Myworld34 kafam boş canımm olursa olur olmazsa nasip ben biraz sert canlıyımdır da pek ağrı çekmem bu gün eşim hamile olabilirmisin o yüzden karnın ağrıyor olabilir mi dediği için burada sordum yaşayanlar var mı diye
MerveNur- Blackangelss ben de kabız olmadım ilk günlerimde normale göre baya rahattım hatta ishal olmasam da. Benim 10 gün önceden kasık ağrım başlamıştı ve son günlerde denge bozukluğu çok yaşadım 1 gün kala da test yaptım pozitifti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊
Blackangelss asyagibi nasip artık 2 gün sonra öğrenirim ne olup bittiğini belkide dediğiniz gibi psikolojiktir
Blackangelss Barlas_mom bunu yaşayanlar varmış bakalım 2 gün sonra bende test yapıcam nasip işi 🥰 benim iştahım tam tersi mide bulantım olduğu için kesildi 😏
Smyrayldrm Barlas_mom bende 4+1 oldum cnm ya ıshal bende oldu sonra kabıxlıga dondu sol tarafım hep batı agrıdı cok kotu mıde bulantılar asırı derecede mıde yanmalarım var sen nasıl gdyr hamılelık cnm 🥰
Bfduam Blackangelss inş netleşince yazarsın, bu belirtiler çok benzer öngöremiyor insan. Kalp çarpıntısı belirtisi olmuştu burda bu arkadaßta öğrenmeden önce.