Zeynep228 Fatma272727 aaa öyle bişey de mi bar bende hiç çıkmadı hamilelik lekesi kızın erken gelmiş bakalım oğluşun ne zaman gelecek😍
Zeynep228 Seross10 yaaa miniciğiz daha ama inan geçiyor zaman son haftalar geçmiyor bi tek 😍😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Zeynep228 Kubra2012 galiba ne yaparsak yapalım işe yaramıyor kendisi karar veriyor bebekler😂 en iyiiisi bişey yapmadan beklemek ama suni sancı işe yarar canım inşallah sağlıkla kucağına al ❤️❤️
Zeynep228 Birumuteses29 bende 19. Haftamda başlamıştım yavaş yavaş almaya canım bence yavaş yavaş almak en iyisi şuanda hiç bir eksiğimiz yok herşeyi hazır
Zeynep228 Kubra2012 senin artık mecbur bi şekilde doğumun başlatılması lazım hayırlısı olsun kuzum dua et ❤️😍
Mavi87 Zeynep228 ah sorma canım ya, sancı açılma vs hiçbirşey yok. Dün kontrolüm vardı perşembe yatış verdi doğumu başlatalım dedi doktorum. Rahime jel koyacaklarmış o da rahmi yumuşatıp açılmayı sağlayacakmış
Zeynep228 Mavi87 suni sancı gibi bişey mi verevekler canım inşallah seni çok bekletmez bebişinde jele gerek kalmadan doğum yaparsın☺️
Mavi87 Zeynep228 ya canım onu bende bilmiyorum ama 1cm açıklık görünce koyuyolar suya. Sanırım ben rahime jel koydukları zaman meryem ana otunu suya koyarım
yamacin_annesi Zeynep228 32 haftalığız en zor döneme başladığımı hissediyorum 😔 ayak şişlikleri bel ve kuyruk sokumu ağrısı çok zorluyor sıcaklardan mı nedense bi halsizlik hepsi bir kaç haftadır tavan .. doktor hepsine normal diyo 🤷♀️
Zeynep228 yamacin_annesi ödem hem sıcaklardan hem ayakta çok durmaktanda olur ama normal canım şu ara istersen biraz dinlen tuzu azalt anca öyle gidiyor şişlikler şuanda bende öyle yaptım dünden beri dinleniyorum bugün sanki şişliklerim azıcık indi gibi
Mavi87 Zeynep228 hayır canım suni sancı değilmiş. Eğer bu jel ile sancım gelmezse suni sancı verilcekmiş
yamacin_annesi Zeynep228 hepsini yapıyorum ayak masajı tuzlu su vs. Ara ara iniyo sonra yine şişiyo . Ne yapalım bu günlerde geçicek yeterki bebişler iyi olsun
es_aybala Zeynep228 35+6 olduk artık ağrılarımdan uyuyamıyorum en küçük bi iş bile yapsam mahvoluyorum artık