umudunannesiii Kızlar bebisimmm hickiriyor hiç durmadan ardı ardına ay kiyamjyorum ya napsam gecerkii 32+6 olduukkk
Zeynepden umudunannesiii hıçkırsın üzülme annesi ciğerleri gelişiyor bna doktorum ne kadar hıçkırık o kdr erken ciğer gelişimi ve kuvezsiz doğum demişti
Seda_nrr umudunannesiii ciğerleri gelişiyormuş miniğin hıçkırdıkça 🥰 ben su içiyorum hıçkırmaya başlayınca etki edermi bilmem 🙈🙈
umudunannesiii Zeynepden ya gerçekten mi hergun böyle devamlı hickiriyor özellikle soluma yatınca Herkes iyi bsey diyor ama devamlı duyuyorum ya o sesi kıyamıyorum :)
[silindi] Zeynepden aaa gerçekten mi çok güzel o zaman🤭😂 benimki de hickiriyor. Ben de acaba nasıl geçer diye düşünüyordum.
[silindi] umudunannesiii Rabbim baska der vermesin bacim ne yapabilirsin tadini cikar dinle ne guzel iste millet oynamiyo diyo konusur sende bulduda bulmussun 🤣
Sevgikaya1525 umudunannesiii kıymam ya bende öyleym hıçkırınca dokunup az dha dayan annem senin sağlığın için diorm onu okşadıkça tekmeler atıp hıçkırıyor hiç durmadan kesintisiz 5 dka hıçkırıyor ve her yemek sonrası uzandığımda da hıçkırıyor gece uyumadan da
umudunannesiii Sevgikaya1525 benimde iki üç gündür başladı :) Kıyamıyorum hatta Kalkım su icimde geçsin diyirhm bazen deli gbii😂😂
Sevgikaya1525 umudunannesiii 😂😂😂ahhaha aynıyız valla kocam dalga geçiyor benle dior bırkmıyorsn çocuk ciğerlerini geliştirsin😂
umudunannesiii Nurklc38 canım pıt pıt devamlı bu ses geliyor aralıksız ve uzun süre ama hep aynı noktadan
temizelezgi umudunannesiii ben de 18. Haftamda bir kez hıçkırdığını hissettim 😍😍😍 gece yarısıydı resmen karnımın içinde hıçkırdığını hissettim
umudunannesiii temizelezgi baya erken hssetmissnz ben 32.haftamda hssettm ya da anca farkına vardım blmiyorm 😂
umudunannesiii Nurklc38 e daha normal senin ben ilk bbegimj 22,23.haftalarda hssetmeye baslamstm :) Ama şuan 32+6 yim bir görsen maşallah bebişim hep hareketli bir yere bir toplaniliyor büzuluyor gobegm yamuk duruyor bir tarafı yüksek bir tarafı alçak 😂😂😂
Nelmali umudunannesiii çok komik oluyor bir de rahatsız olup dönmeye başlıyor ben bayılıyorum o haline o hıçkırıyor ben izleyip gülüyorum 😅