parasetamoll Mom566 yok Allah korusun ahahahahah değilim bi girdim buraya batağa düştüm ay ondan yazıp edip okuyorum sjdjd
Mom566 parasetamoll yaaa ahahaha ben hamilesin sanıyorum ahaha o zaman tecrübeli anne olarak soruyorum hangi bebek arabası 😄😄😍
parasetamoll Mom566 demiştim sana travel alma pişmanlıktır düz araba al durumun yetiyorsa maxi cosi mesela
parasetamoll Mom566 maxi cosi Adorra düz pusetsiz pıset için travel alınıyor ama boş bence kraft olur casual olur ben travelimi satıp düz casual cadillac aldım nuna düz arabalar da güzel
mrveknblt Mom566 eşimin kökeni Muş, doğma büyüme Bursa lıyız. Eş köken durumundan sayılıyorsa biz iyiyiz 😅 siz naber 😅
parasetamoll parasetamoll mrveknblt ay yazamadım çocuk çişe kalktı o an 😂😂 Muş’un çoğu Bursa’da demek istedim 🤣
parasetamoll Mom566 prag çok güzel siyah beyaz olmadığı için siyah gibi güneşte solma veya hemen kir toz göstermemesi iyi gri uyumlu renk 🌸☺️
mrveknblt parasetamoll anladım sonra dan da üst üste yorum atmayayım dedim 😅 haklısınız Bursa da Bursa lı yok Artvin, Muş, Erzurum, Suriyeli var ama Bursa lı yok çok nadir eski mahallelerde kalmış işte öyle birkaç insan 😅😅😅