silakabadayi Patito__ benim de aynı canım bi bugün midem bulandı onun haricinde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😂
Gamze58 silakabadayi tabiki ndn olmasın ekleyelim birbirimizi erken değilmiş doktorum öyle dedi dediğim gibi perşembe %100 söylerim dedi bence bu doktorlada alakalı prof bi doktor ama nedense ben hala kız diyorum haftaya görücez bakalım
Patito__ silakabadayi bnmde acken bole bir kalkar gibi midem yiyince onda geciyor cok sukur sansli hamişleriz
silakabadayi Bence aizin içinde sakıncası yoksa instagramdan takip edelim birbirimizi hem kaybetmemiş oluruz hemde haberdar oluruz birbirimizden ne dersiniz ☺️
Sedasedaa zdemKln 17 mayıs tatlım kalp atışını çoktan duyduk şükürler olsunnn ama bulantı kusma mahvediyor beni kilo veriyorum şu sıralar 😳 Allah bize bağışlasın bebelerimiziii❣️❣️
Kaderyunus zdemKln 22 mayıs benim bugün dinledik kalp atışlarını bulantim hic yoktu ama maalesef bugün ufak ufak basladi..
mimarsub Benim de son adet tarihi 18 mayıs. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻 Ultrasona göre 7 hafta 4 günlük bebek. 1 gün fark etti ama normal dedi doktor. Bulantılarım 3-4 gündür arttı öncesinde sadece sabah oluyordu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 😊