zdemKln Son adet tarihi 18 mayıs olanlar burada mı. Kalp atışını dıydunuz mu. Yada mide bulantınız ne durumda. Paylaşabilir misiniz.
Patito__ zdemKln selam benim 19 mayis fakat gec dollenme oldugu icin bir hafta geriden takip ediyoruz dun kalp atisini duydum cok sukur. Mide bulantisi hamilelik belirtileri yok 😂
Sedasedaa zdemKln 17 mayıs tatlım kalp atışını çoktan duyduk şükürler olsunnn ama bulantı kusma mahvediyor beni kilo veriyorum şu sıralar 😳 Allah bize bağışlasın bebelerimiziii❣️❣️
Htchmz Bnimkide 19 mayis ama bnim yumartlamam gec oldugu icin biraz geriden gidiyoruz sanirim henuz keseyi göremedik kan verdim 3448 cikti insalllh bugun kese yi goruruz bnim.miydem bulaniyor ama cikartamiyorum cok gaz var miydemde
Kumral60 Benim 22 mayis cok sukur 6 haftalikken bebiside kalp atisini da gorduk ama yorulmasin diye dinlentmedi gosterdi sadece pit pit atiodu haftaya tekrar gidicem biraz kesem asagida konumlanmis dusuk riskin var dinlen dedi insallah yukari cikar.
silakabadayi Benim 18 Mayıs canım. Şuan doktora göre 8+0 dayız. Geçtiğimiz cuma günü gittiğimde kalbini gösterdi atışına falan baktı ama bana dinletmedi açtı kapattı diyebilirim. Erken diye heralde tam bilemedim. mide bulantım da bu güne kadar yoktu ilk defa bugün sabah diş fırçalarken oldu .
zdemKln Bizde yarın gidecez doktora bakalım inşallah kalp atışını duyarız. Doktor bize göre geriden sayıyo. Mide bulantısı da üst seviyede ne yesem çıkıyo. O iyi olsunda mide bulantısı önemli değil.
silakabadayi zdemKln Aynen bana göre 7+5 doktora göre 8+0 😂 Ama onların ki sürekli değişiyo ilk gittiğimde de 4 gün fark vardı şimdi 2 ye düştü o ☺️
blacklove zdemKln cok cook normal canim bende 7 haftalik bendede aynı şekil bulantı aksine iyi diyorlar 😊💗
Evremanne 16 mayıs son adetim keseyi de kalp atışını da 5. Haftamda gördüm duydum çok şükür 8+2 deyim bulantım kusmam başladı ama sürekli bulantı beni mahvetti yemek yapanaz hale geldim kokular beni bitiriyo yemek yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum canım istemiyo az evvel zorla karpuz peynir bi dilim ekmek yedim yunurtadan tiksindim süt içesim gelmiyor mahvolmuş durumdayım yemek kokusu bulaşık katlanamıyorum mutfağa giresim yok
blacklove zdemKln duyarsın canim hic merak etme allahin izniyle 😍😘 ama benim doktorum kalp atışı icin gelmeden ceviz tüket demişti sebebini bilmiyorum ama sende dene istersen 😊
Gamze58 18 mayıs son adet tarihim şuan 8 haftalığız 5 haftalıkken keseyide gördük kalp atışınıda duyduk rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Gamze58 silakabadayi Bizimde 7 şubattan sonra heran olabilir dedi normal sezeryan henüz erken dedi o son anda belli olur dedi aynen takip edelim birbirimizi ☺️
Gamze58 Doktor cinsiyetimizi bile söledi bakalım be olucak haftaya perşembe randevum var o zaman netleşicek ☺️
silakabadayi Patito__ benim de aynı canım bi bugün midem bulandı onun haricinde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😂