[silindi] 28.haftada bebeginizin kilosu ve boyu nedir 🥰 Benimki 1.160 Gr boy 37cm normal dedi doktor ama sizinkileri de merak ettim🤭 çok kilo aldım birde 10 kilo aldm🤦🏻♀️
ZeynepUstaaa [silindi] bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş hanım zade 2 hafta önce kilosu çok düşük çıktı inşallah bu sefer iyi çıkar dua edin 🙏🥰
Zeyyyn [silindi] bende burda bekliyim bari perşembe gidicem 1 aydır gitmiyorum bakalım kızçem ne kadar olmuş😊
-MinikMucizem- [silindi] 27+5te gittiğimde 1050 gr 33 cm di oğlum doktorumuz iyi dedi 2 gün sonra 29+3te randevumuz var bakalım nekadar olduk 🤗
Morvy [silindi] ben tam 28+2 de gitmiştim 1400 gram idi boyunu pek hatırlamıyorum kilosu 1 hafta önde şuan 34+5 4 kilo aldım
[silindi] ZeynepUstaaa Allah Allah düzelmiştir ya benimkide 3 hafta önce 640 grmdi. Almıştır sıkma canını 🙏☺️
ZeynepUstaaa [silindi] ay inşallah ya en son gittiğimde 25+4 haftalıktım yarın 28+1 olcam inşallah benim bebişimde seninki gibi kilosunu almıştır 🥰🌸
Mucizelrm_ [silindi] bu gece 28.haftaya giriyorum 10 kilo aldım 2. Gebeliğim bebiş 2 hafta önce 860 gramdı haftaya randevum var bakalm nasıl gidiyoruz
Sultis123 [silindi] benim 3 ayim berbat gecti cok kilo verdim kusmaktan doktorum bebegin gelisimi normal dedi bende takmiyorum valla kiloyu sende takma kilo bu verilir 😊
[silindi] Sultis123 10 kilo şimdi aldım doğuma kadar bı 10 daha alırım🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hiç kendimden beklemezdim böyle bişi valla
Sultis123 [silindi] olsun canin istiyoki yiyosun ikinizde saglikli olduktan sonra amannnn sekere ve tuza dikkat et ama