Melikeaydinnn Kadereymn merhaba çok şükür 15 gündür birlikteyiz kavuştuk kızımla 🥰 Rabbim bekleyen herkesi kavuştursun yavrusuna ❤
Azizinannesi2 Melikeaydinnn Çok şükür Allah güzel prensesi size bağışlamış sağlıkla kucağına almışsınız ya nebkadar mutlu oldum çok sevindim Allah bir daha sizi ayırmasın inşallah ❤️❤️😍😍
Oznurkk Melikeaydinnn Rabbim evladınızı size bağışlasın. Kardeşim de ikizlerini tam 28 haftaya girdiği gün doğum yaptı. Onlar içinde doktor bile yaşamaz dedi ama direndiler çok şükür şuan iyiler darısı başınıza 🤲🏻
poyrazinannesi3547 Melikeaydinnn Mucize bebek Rabbimin mucizesi ya gerçekten kaderde ne varsa onu yaşıyoruz Rabbim size bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsun hiç bi zaman evlat acısı yaşatmasın🤲🌹💐
alparslanannesii1661 Çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın o günleri sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu insallah 😍😊🙏
alparslanannesii1661 Melikeaydinnn bir hanimefendi vardi bebegi 430 gr dogan sizden bahsetmistim yorumda eger postunu görürseniz destek olmanizi cok isterim