Melikeaydinnn La_Liberte Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizlerin yakınlarımızın dualarıyla büyüdük inşallah kucağımiza da alırız yakında 🌸
La_Liberte Melikeaydinnn daha da büyüyecek yürüyecek, konuşacak, yaramazlıklar yapacak okullara gidecek, Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah 😊🙏🏻
Melikeaydinnn Fasulyeninannesi1 inşallah sabah emzirmeye gideceğim heyecandan uyuyamiyorum bu günümüze şükür 🌸
Melikeaydinnn musayakub merhaba çok şükür emmeye alıştık cuma günü taburcu olacaktık ama burnu çok doluydu üşütmüs o yüzden doktorumuz geçene kadar kalsın dedi hergün 3 kere emzirmeye gidiyorum bende
Aminella Melikeaydinnn maşallah canm çok sevindim ne güzel sana tutunmuş bebeğin çok az kalmış kavuşmana insallah hep dua ediyorum
anneligicokksevmisbiri Melikeaydinnn konuyla alakalı değil ama erken doğuma sebep olan şeyler neydi gebeliginizde ? Ve normal mi doğum yaptınız ?
Melikeaydinnn anneligicokksevmisbiri kendi adıma konuşayım. Tabiki tam sebebini bilmemekle beraber en başında çift kese vardı güzel ilerledi bi bebek sağlıklıyken diğeri gelişim bozukluğu yani ileri derece anomalisi olan bi bebekti yapışık ikizdi kalbi yavaş atıyordu sonlandirdik. Onun dışında bişey yoktu kızımla güzel ilerliyordu hamilelik birden suyum geldi öncesinde hiç anlamadım bişey
anneligicokksevmisbiri Melikeaydinnn ya çok değişik ilk defa duydum yapışık derken onu anlamadım bebekler değil dimi
Melikeaydinnn anneligicokksevmisbiri evet tek vucut iki kafa ve tek kalp vardı cinsiyet organinda ödem vardı gören herkes ilk kez gördüklerini söylediler bizde şok olmuştuk doktorlar zaten yaşamayacağını diğer sağlıklı bebek için erken doğum riski olduğunu söylediler ve sonlandirdik. Tabi yinede erken doğum oldu Allahın takdiri