Anna-Karenina Barlas_mom bende kilolu hamile kaldim kiz bakalik dikkat ederei ilerliycez artik yapicak bisey yok 💜
SecilM GamzeCan merhaba ☺️ göreyim de yeter ki hiç farketmez vajinal veya üstten. Zaten ben de eminim neredeyse vajinal ultrasonla bakacağına. Daha sağlıklı sonuç alınıyor ☺️ Allah tamamına erdirsin hepimizin sürecini sağlıklı şekilde 🤗
Barlas_mom Anna-Karenina Bende öyleyim valla ilk gebelik eşim de sağolsun hiç şunu yap bunu yap diyen biri değil bu günler de hep kendisi yapıyor bende sürekli uyukluyorum 🤣 ikinci hamilelik olsa zorlanırdım
Anna-Karenina Barlas_mom valla uyanipnbiseyler yiyip vitaminleri alip iki saat sonra geri sızıyorum. Sagolsun benin esimde butun isleri devraldi. Hic bisey istemiyor benden. İyiki boyle anlayisli insanlar cikmis karsimiza ♥️
kayramm10 Kizlar merhaba çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum😔 ya bende kabızlık başladı 6gün oluyor ciddi anlamda rahatsız edici benim durumumda olan varmı napmam lazım ve bebeğe zararı olur mu acaba lavaboda uzunca kalmak zorunda oluyorum 😟
Anna-Karenina kayramm10 bende ilk gunlerde yasadim kabizlik bol bok kayisi tuket. Ben en sonunda eczaneden tamamen bitkisel bi kabiz ilaci aldim. Onunla tuvalete cikabildim.
SecilM kayramm10 aynı durumdayım 1 hafta oldu. Doktoruma sordum ilaç önermedi. Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suya 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup iç dedi. Ben tatlı kaşığı ile koyup başladım dün. Onun haricinde 4 5 gün akşamdan suya koyduğum kayısıları yedim. Onun haricinde her gün 1 bardak sade kefir içiyoruö. En az 3 lt su içiyorum. Ama hiç etki etmiyor. Sadece dün biraz rahattım. Sindirim sistemi durmuş durumda yani p kdr sıvı beslenmeye rağmen
kayramm10 Anna-Karenina ilacın adı ne ve kayısı bende hiç işe yaramadı bol su ,sıvı tüketiyorum ama işe yaramadı 😟
Anna-Karenina kayramm10 ilacin ismi"abtei" ama ben almanyadayim. Turkiyede aynisi var mi bilmiyorum. Eczanede problemi soylediginde yardim ederler bence.
Cyber Barlas_mom ben baktım internetten ama birinde kız birinde erkek gösterdi🤣o yüzden 10. Hafta nifty yaptırınca artık öğreniriz😬
Anna-Karenina Tugce28 7 haftalii olmasina ragmen keseti rahim icinde gorememistik ve asiri derecede kasigimin tek tarafinda agri vardi. Nefes alamiyordum o derece bi agriydi. Bebegimi ogrendikten 3gun sonra kanamam basladi. İlk basta lekelenme gibiydi ama sonra adet kanamasi gibi devam etti. İc kanama baskamis meger. O durumda doktorum beni 10 gunden fazla bekletti kese gormek icin.
SecilM Cyber hiç denemedim. Artık iyi kiraz bulunmaz ki. Çağdaşta vardır sadece sanırım. Bide siyah erik iyi diyorlar ama bilemedim. Ekmek yemiyorum korkudan onun haricinde bütün şifa denilen şeyleri yiyorum midem de karman çorman oldu 😅