Asyamy Kızlar bir sorum olacak size, adet gecikmesi ara ara bel ve kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yok🥺 sizde 4+4′te belirti var mıydı?
SecilM Asyamy sadece göğüs hassasiyetim var benim iğneleri kullanırken başladı hatta hala devam. ☺️ Başka bi belirtim yok. Sizdeki belirtiler birçok kişide olan belirtiler. Endişelenmeyin
Barlas_mom Asyamy benim göğüslerim çok acıyor taş gibi oldu 🙈 kasık ve bel ağrısı bir de gözüm bulanık görmeye başladı bu kadar daha ne olsun ya 🤣🤣🤣 şimdiden kötü oldum ben
Anna-Karenina Asyamy Canim her hamilelik birbirindeb farkli. Kimimizin mide bulantisindan cani cikiyor kimimizde prensesler gibi devam ediyor😅 bende hafif kasik agrisi bel agrisi var. Bide goguslerimde hassasiyet var baya. İstahim kesildi 2 kilo verdim.
lunam Asyamy bende yoktu, o haftayı tamamlayınca başladı. Sürekli tuvaletteyim, gece bile koşa koşa gidiyorum 🙈 pek mide bulantım yok şükür.
Barlas_mom Anna-Karenina kızzzz nasıl kesildi iştahın habire birşey yiyorum ya keşke bende versem 🙈 sonradan istemesen de alınıyor zaten
Anna-Karenina Barlas_mom kizz canim dunyalari istiyor mutfaga gidiyorum istahim kapaniyor. Yari ac geziyorum valla 🤣
SecilM Anna-Karenina aman maşallah de 😅 çocukluğumdan beri mide bulantısıyla içli dışlıyım, ailem çok çekti bu yüzden. Kendi saçım yanlışlıkla ağzıma değse öğüren biriyim 🤭 gebeliğim sağlıklı ilerlerse yakında bulantının alası başlar 😅
Barlas_mom Anna-Karenina bu doğru 🤣🤣 bir iştah bir iştah çok sık acıkıyorum önceden bu kadar sık acıkmazdım zaten kilolu hamile kaldım doğuma ne olurum bilmiyorum
Anna-Karenina Barlas_mom bende kilolu hamile kaldim kiz bakalik dikkat ederei ilerliycez artik yapicak bisey yok 💜