kayramm10 Barlas_mom SecilM Anna-Karenina sağolun kizlar dr.3 lt.su iç dedi de o kadar su nasıl icerim bilmiyorum 😟birde bugün migdem çok bulandı sizde basladimi
Anna-Karenina kayramm10 midem bulaniyor kokulara hassasiyetim basladi ama kusma yok bebegim. Telefona su hatirlatma uygulamasi indir. Alarm caldikca azar azar ic suyunu sanki cay yada kahve icer gibi. Yudum yudum icersen miden bulanmaz. Valla ben gunde kac litre iciyorum bilmiyorum inan ki.
SecilM kayramm10 ben 4e yakın içiyordum kabızlıktan dolayı alışmıştım. Ama 3 gün önce istifra durumu oldu. Çok zor yiyip içtim bikaç gün. Bugün biraz daha iyiyim. 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ki geçiyorrumdur muhtemelen epey içiyorım çünkü
kayramm10 Anna-Karenina ya sağol canim bende indiriyim o programı bende de kusma yok ama bulantı tiksinme fenaa 😏😏
Anna-Karenina kayramm10 Kedime mama veriyorum onun mamasindan bile ogurme geliyor. Yeni hobim herkesin yuzune karsi ogurmek 🤣🤣
kayramm10 SecilM bende şu içerim severim de ama migdem son birkaç gündür hiç iyi değil zorlanıyorum icmede 😏 ama içmeye devam zorlayacam kendimi
SecilM kayramm10 mide bulantısı gerçekten çok kötü. İnşallah en hafif şekilde atlatırız bu dönemleri ☺️ şu 8. Haftayı atlatsak, bide 12yi. Riskli dönemleri atlatıp inşallah daha güzel döneme gireriz ☺️
Cyber SecilM başladı mı mide bulantın seninde😔Bana dr ilaç verdi çok artınca ama yine kıyamadım ilaç kullanmayın die hergün o bulantıyı çekiyorum
Anna-Karenina SecilM ayy bugun bi baska midem bulaniyor. Film izliyoruz bazi sahneleri bile midemi bulandiriyor bu ne boyle ya.. perisan oldum bugun
SecilM Cyber 3 gün önce istifra durumu da oldu. Epey kötüydüm dizlerimin bağı çözülüyordu. Şimdi de sabahları bulantım oluyor ama sonuca bağlanmıyor Allahtan. Ama bikaç güne başlar benim bence 😣 hiç açlık hissetmiyorum. Naneli sakız bastırıyor midemi.
SecilM Anna-Karenina valla ben mesela dereotunu sarımsağı çok severdim. Şuan adını bile söylerken içim çok garip oluyor. Sarımsaklı yoğurt vs asla yiyemiyorum. Hamilelik en sevdiği şeylerden soğumasıymış insanın 😣
Cyber SecilM ayy o yemek yememe durumu bende de var asla acıkmıyorum 😒Bir de gece ne zaman uyansam mide bulantım oluyor valla en zorlandığım kısım oldu asla düzgün uyuyamıyorum😒Bir de bel ağrım başladı iyice anlamsızca😔
Anna-Karenina SecilM apartmanda kim ne pisiriyorsa kokusunu aliyorum resmen ya. Kapiyi acinca eve doluyor kokular. Cok zormus bu bulantilar. İnsallah biran once biter.
SecilM Anna-Karenina benim normalde burnum ultra hassastır herşeyi koklardım hamilelik öncesinde de, tazeliğini lezzetini kokusundan anlardım. Şuan kedilerle yarışır vaziyetteyim koku hassasiyeti konusunda 😅