SecilM kayramm10 ay Allah razı olsun ya. Ben hiç ikna olamıyordum. Çok zor elde edince sanırım inanamıyor insan. Çok korktum kalp atışını duyamazsak diye. Şükürler olsun Allahım herkese tattırsın bu duyguları. Böyle mutluluktan ağlasın sadece herkes 🥰
Pembepanterr Barlas_mom Hadi gözün aydın ne kadar üzülüyordun geçen hafta onlar iyi olsun ilaçlar önemli değil 😊❤️
Barlas_mom Pembepanterr o doktor yüzünden üzüldüm lekelenmem kanamam yoktu o günden sonra oldu dış gebelik dedi diye 🙈
Anna-Karenina SecilM 😍😍😍😍 cok sevindim canim benim. Simdi darisi biran once cinsiyet haftalarimiz gelsin insallah 😁 adim adim hep beraber gidiyoruz insallah.
Barlas_mom Pembepanterr öyle yapmaya çalışıyorum zaten kayınvalidemin yanına geldim sağolsun o bakıyor bana allah razı olsun sadece uzanıyorum oturuyorum herşeyi yapıyor 🙈
SecilM kayramm10 kalp atışından sonra doktor ne zaman bir sonraki muayene için çağırmıştı sizi? Bizi 2 hafta sonra çağırdı da. Merak ettim günlerimiz aynı olunca ☺️
SecilM kayramm10 ama benden erken gitmiştiniz siz ondandır belki. 8+4iken gitmiş olucaz inşallah biz. Bide bende bu gece boynumda omuzlarımda ellerimde ve gözümde bile sivri sinek ısırığı gibi şeyler oldu. Bikaç ilacımı kesti alerjidir diye. Belki ondan o zaman çağırmıştır.
kayramm10 SecilM evet olabilir ya ,benimde alttan ağrım var idrar var gibi hissediyorum ama lavaboya gidiyom bişey yok yanmaya dayanamıyorum şimdi eşim geldi hastaneye gidiyorum kizlar bakalım doktor ne diyecek 😔
Gul4001 Minigim24 Ben vuruluyorum progestan iğne canım bugün 5. Günüm, çok şükür son ignemi vurulcam berbat bi ağrısı var gece uyutmuyor sızlıyor. Ama mecbur olunca insan dayanıyor.
Minigim24 Gul4001 kesinlikle umarım sonucu güzel olur bu acılara değer, hayatımda ilk defa iğne sonrası böyle bir acı yaşadım 🤦🏻♀️
Gul4001 Minigim24 Bende öyle ilk defa iğne vurulduktan sonra yatamadım, sızlıyor resmen. İnşallah bir daha vurulmak zorunda kalmayız 🙊