Melisabayndir Bende doğan kuşa gittim gayette iyiydi 3 tane fotoğraf verdi kime benzediğini bile tahmin etti dediğiniz gibi ben de erken gittim 11 12 civarı 2 kişi sırası bekledim o kadar
Senadalmiss Melisabayndir bende o saatler aralığında gittim ama maalesef çok yoğundu inş bende memnun kalırım
Senadalmiss lentil Doğan beyde 8 gibi gel sıra beklemene gerek yok direk alırım seni dedi hayırlısı inşallah
Senadalmiss Eylul1987 merhaba maalesef bebeğin küçük olduğunu söyledi 24. Haftada tekrar gelmemi söyledi. Ücreti en uygun orasıydı 360₺
zhv Senadalmiss merhaba, ersoya muayene olmadan yaptırdım. radyolojiden ayrıntılı ultrason için randevu aldım, doppler değil. Hastaneye gittiğimde 350/250 hatırlamıyorum o gibi bir fiyata yaptırdım.
Senadalmiss zhv bende ersoyu aradım ama bana önce muayene olmam gerektiğini sonrada ultrason dedi oda toplam 500-600 tutuyodu 10 gün önce
zhv Senadalmiss isterseniz bir tekrar deneyin. Bana da telefonda 500 denildi, hastanede telefonda verilen fiyatı söylemedim ve bir öncekş söylediğim diyat istenildi. 7-8 hafta önce yaptırdım bende
Senadalmiss zhv maltepe tıp merkezinden ücreti iadesi almadım tekrar gidicem diye gerek yok artık şurda 2 hafta sonra tekrar gidicem çok sağolun