DuaElf İyi akşamlar hanımlar🤗 Bugün kontrolümüz vardı 12 haftalığız. Doktorum bacak arasında çıkıntısı var gibi dedi erkeğe benzetti yani ama bebeğimi oynatamadı yerinden çok uğraştı net göremedi. Değişme ihtimali çok yüksek dimi böyle diyip doktorunun tahmini tutan veya tutmayan yazarsa sevinirim ☺️
serapsenell DuaElf inanır mısınız aynı şey bugün bana oldu 13 haftalığız, erkekten şüphelendim ama kesin birşey söyleyemem dedi doktorum. Değişme ihtimali nedir ki böyle olanlar yazsin bakalım 😊
DuaElf Kbra_em aa bende tam tersi biliyodum erkek denen kız olabiliyo diye. Kordon yanıltıyo erkek sanabiliyo doktorlar kızı diye duydum hep 🤷🏻♀️
Mom06226 oglum0603 keşke bizimki de kızmış dese de değişse yaa bir oğlum var zaten kızım olmasını cok istiyordum arefe günü gittim bana da çıkıntı var erkeğe benziyor dedi bir ay sonra gel netleşir dedi değişmez diye tahmin ediyorum 🤷🏼♀️
esmerrmm serapsenell bazen kordonla karıştiriyor doktorlar oyuzdrn en sagliklisi detayli ultrasonda ogrenmek 😊
DuaElf serapsenell evet benim doktorumda net göremedi zaten daha değişebilir net gibi düşünme dedi sadece tahmin 😄
Tugbamete DuaElf ilkten erkek dediyse değişmez büyük ihtimal kızlar değişiyor genelde 😂 bana 12.haftada erkek dedi doktorum öyle de oldu
serapsenell esmerrmm ben hep kız hissediyorum, rüyalarımda da kız gördüm bikac defa ama erkek deyince şaşırdım 😃 benim 2,5 yaşında oğlum var, gönül farklı olsun da ister ama tabi ki gerçekten önce sağlıklı olması.. hepimizin bebisi için 🙏
Mom06226 DuaElf bende bayramdan bir gün önce gittim 11+5 di baktı dedi hafif bir çıkıntı var erkeğe benziyor bir ay sonra gel netleşir dedi tabi önemli olan sağlıklı olması ama benim zaten bir oğlum var bunun da kız olmasını cokkkk istiyorduk☺️ Ama erkek dediyse değişme ihtimali zor ben artık oğlum diye seviyorum yani değişeceğini zannetmiyorum genelde erkeğe benzetince kesin erkek oluyor
DuaElf Mom06226 kordonla karıştırma olasılığı oluyor ama ilk erkek denen bebeklerde hayırlısı olsun kız erkek farketmez tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama insan farklı cinsiyet olsun istiyor içten içe
calikusu_03 Çıkıntı kız bebekte de oluyor ilk başta . Henüz bebek çok küçük hala %50 olarak bakın bence
Mom06226 calikusu_03 gerçekten mi 😳 bana da çıkıntı var dedi ben hep oğluşum diye seviyorum ama kızım olmasını daha çok istiyordum🤷🏼♀️
DuaElf calikusu_03 şuan zaten net olmadığının farkındayım doktorumda değişebilir daha net gibi düşünme dedi ☺️ Hayırlısı olsun
Eylul_2 Mom06226 Benim ilk hamileliğim de erkek çıkıntı var dedi 1 ay sonra kız olduğunu öğrendim hiç belli olmaz bekleyin ♥️
aslininbebegi22 DuaElf canım bana da 13 haftalıkken erkek dedi çıkıntı vardı 15 haftalıkken göremedi bu sefer kız sanki bu dedi😅 bugün 18 oldum ultrasona girdim poposunu dönüktü detaylıyı bekliyoruz😂
DuaElf aslininbebegi22 oo seninki çok ekşınlı 😂 öyle hemen göstermiyor kendini 😄 hayırlısı olsun hakkında 🌸
Mervenurs Bana da erkek dedi , ama nedense hep kız hissediyorum 🤭 16 haftalıktık şimdi detaylıyı bekliyorum bakalım ne olacak ☺️