Nurse_mom Merhaba mide bulantısı için prilam dr hapı kullanan var mı etkisi ne kadar sürüyor bir de kullanıp iyi gelen var mı
Deletedmom93428 Nurse_mom ben 14. Haftaya kadar kullandım kesti bulantılarımı sonra zaten gitti bulantılarım
irem95- Nurse_mom çok mide bulantım vardı doktor önerdi önce bir tane akşam atıyordum ben de kesmedi sonra bi sabah bi Akşamları aldım beni çok rahatlattı kesti
Deletedmom93428 Nurse_mom uyku yapıyor canım yani ama genel olarak hamilelikte uyku oluyor zaten şu an 32 haftalığım hala uykum var😁😁😁
LeylaMecnun Benim hayatımı kurtaran ilaç diyebilirim 👐 geceden 2 tane atıyordum ertesi gün hiçbir bulantım olmuyordu. 5.aya kadar kullandım bir yan etkisini de görmedim çok şükür 🤲
eaktr Nurse_mom 35+6 dayım hala kullanıyorum ben. Hiç bi yan etkisi y olmadı bana. Doktorum akşam 8 den sonra al uyku yapar demişti ilk 3 ay aşırı bulantı zamanlarımda. Şimdi içmeyince aynı şekilde bulantım oluyor. İyi ki var🥰
C-12 Nurse_mom 8. Haftamdan beri kullanıyorum 26 oldum 😅 bırakamıyorum korkuyorum 😅😅çok faydasını gördüm
bebegim04 Nurse_mom 6. Aya kadar kullandım. Gece yatmadan 2 adet içiyordum ilacımın bittiği gün yemek yiyemiyordum gece yatamıyordum 6. Ayın sonunda da annemin zoru ile artık bırak çok alıştın dedi o şekilde bıraktım ilk birkaç gün zorlandım sonda bıraktım .
Elif3425 Nurse_mom o ilacı çıkarandan Allah razı olsun gece yatmadan 1 tane içiyordum tüm gün beni tutuyordu 18.haftama kadar kullandım hiç bir yan etkisi yok diyordu doktorum
Mom06226 Nurse_mom geceleri 2 tane atıyorum ama sabahları o kadar halsiz uykusuz oluyorum ki 12 ye kadar zor ayılıyorum 12 den sonra kendime geliyorum
Sevib Nurse_mom ben 19 haftamdayım halen kullanıyorum bıçak gibi kesti bulantımı içmezsem çok kötü oluyor midem
bestesmom Nurse_mom 8. Haftadan beri kullanıyorum suan 29 haftalıgıö hala bulantım cok fazla allah o ilaçtan razı olsum diyeceğim bukadar 😂