-derya-anne- 1Semanur66 ben ilk bebegimde kızımda 38+6 haftalıkken doğum yaptım 2.ci bebeğime hamileyim oğlum olucak 40+1 olduk daha doğurmadım gelmek istemiyo sıpa. Bebek ne zaman isterse o zaman gelir canım. Kızımda özelde 2 tane doktora gittim biri 20 ocak 2019 dedi biri 25 ocak 2019 dedi kızım 17 ocakta doğdu oğlumda da yine ilk haftalar özele gittim doktorum 22 temmuz 2021 dedi bugün 26 temmuz 40 hafta bitti 41 haftaya girdim daha gelecek benim sıpa 😂😂😂
Parinas 1Semanur66 40 haftayı bulmayabilir de geçebilir de. Normal doğumu önceden kestirmek zor. Siz hazırlıklı olun şimdiden. Ben ilk doğumumu 42+0 da yaptım. Bunda 33 haftadayım bakalım ne zaman gelecek 🤷🏻♀️hayırlısı
Fatmanurr42 Birde erkek bebek erkenci olur deniyor doğru mu? Burdada bazı postlarda kız bebek erkenci olur diye okudum. Oğlumuzu bekliyoruz 35 haftalık henüz ama çok merak ediyoruz ne zaman doğacak diye 😍
ebru23 1Semanur66 40+5de normal yaptim dogumunu ikinci icin gub sayiyorum bakalim ne zaman gelcek 17 ekim tahmini
Kzm İlk kızımı 38+3 te normal doğurdum şimdiki kızımı 38+0 olduk bekliyorum . Dün geceden beri sancılarım var belden vuran nışanın gelmesini bekliyorum 😒
Tugbamete 1Semanur66 yok canım sen hazırlıklı ol ben 38+4 te yaptım doğumumu beklemedi valla benim oğlan 😂
1Semanur66 Tugbamete 😂bakalım bizimki ne kadar dayancak allahım boşuna demiyorlar son günler geçmiyor koskocaman 8ay gecmiş 1 ay geçmicek gibi geliyor
Kubra2012 Oğlum 40+2 sancı su nişan açılma oldu doğdu ama kızım 40+6 oluyoz gelmiyo sancım var düzenli devamı gelmiyo doğmuyor kaç kez yatış aldm açılma olmadı diye geri döndüm kalmak istemedim çarşamba son artık 41 oluyoz doğuma girecem 😩
Kubra2012 1Semanur66 sancı artmıyo su nişan da gelmiyo açılma olmuyo sezeryan olacak yarın anlaşılan😩
Aylin2011 1Semanur66 ilk doğumum 38+5, ikinci doğumum 39+4, üçüncüye ikizlerime hamileyim ne zamn doğarlar bilmiyorum hayırlısı bakalım