2sy 42-AySe-07 benim de 29 🥰 sezaryen olacagim icin bi 10 gun düşebilir tabi :) heyecanla bekliyorum bir an once gun belli olsa 😇🙏🏻
Lulemom 42-AySe-07 uygulamaya göre benim de 29 ama haftaya kontrolüm var sezaryen günü vericek doktor. O yüzden biraz daha az sanırım 😍
42-AySe-07 depsizoo Normal mi olcak canım , benim ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olcak çarşamba gidicem gün verir heralde diye düşünüyorum
42-AySe-07 2sy Ben de sezaryen olcam canım kafadan 10 gün düşüp 20 diyorum ama bakalım dr ne diycek :)
2sy 42-AySe-07 37.haftada gittiğimizde gun verirler mi acaba yoksa 38de mi verirler onu merak ediyorum ben de :))
42-AySe-07 Lulemom Hadi hayırlısı inşallah :). Genelde 37+ 38+dan sonra alıyorlar galiba 39u bekleyen dr yok hiç
42-AySe-07 -Cansu- yaaa çok az kalmış 😍 kız olduğunu belli edecek illa 🤣 en hayırlı zaman da sağlıkla gelsinler inşallah
42-AySe-07 Kdk Hastane çantam hazır değil 10 güne evden taşıncaz doğum yakın 1.5 yaşında kızım var yanımda kimse yok ne yapacağımı çok merak ediyorum :)
Ikizdeniz 42-AySe-07 aynen safak bende de 30 ama sezeryan olacagim icin son 17 insallah erken dogmazsa
42-AySe-07 Ikizdeniz Ayy aynıyız 😍 inşallah erken dogmazlar canım 🤲 kontrolünüz ne zaman ne diycek acaba doğumla ilgili :)
Kdk 42-AySe-07 ayy sizin hepten üst üste gelmiş Allah yardımcısınız olsun🥰🙏🏻 taşınmadan önce hastane çantasını hazır etseniz daha iyi olur sonra neyi nereye koyduğunuz konusunda sıkıntı yaşamayın😇