Mervesafamustafa Kkmsal elyesa -peygamber ismi Efraim - hz. Yusufun oglunun ismi Ammar- sahabe den Asım- peygamber efendimizin en cok sevdigi isimlerden :)
Kkmsal Patito__ soyismimiz uzun olduğu için ismi bi ara kısa tutup can koymak istedim. Fakat etrafımızda o isimde olup hiç elektirik almadığım sevmediğim birisi olduğu için vazgeçmek durumunda kaldım 🙄🙄
Patito__ Kkmsal ayyyy cidden isin bulmak zormus bn suan hic dusunmuorm kafayi yeme isini sonraya birktim :)))
Patito__ Kkmsal yok daha birbucuk aylik oyuzden suanlik hic dusunmuorm belli olsunda ozaman yavastan bakinirim smdiden ikisini dusunerek beyin patlatmamak lazm zaten beynm yorgn
Kkmsal Patito__ ben bir kaç sene öncesinden kız çocuğum olursa diye isim belirlemiştim. Kumsal. Erkek ismi hiç düşünmemiştim. Çevremdekiler erkek ismi sorunca yanıtsız kalıyorum ve galiba zaman geçtikçe herkesten bi ses çıkmaya başlıcak ve ben kimseyi kırmakta istemicem surf bu yüzden baştan bi isim söyleyip konuyu kapatmak istiyorum. İleriye dönük planlar 🙄😂😂
Patito__ Kkmsal himmmm anladm smdi valla bn dusunmuorm cnku esim ve ben ne dersek o olur kimseyi bu konuda dinlemem fikirlere acigim tbi ama son karr bizim oyuzden bende geleck kaygisi yk :)))
Kkmsal Patito__ orası öyle tabi ama kararsız kalınca herkes fikrini suncak neticede ben kendim seçmek istiyorum fikirsiz 😂 bencilce galiba...
Patito__ Kkmsal yooo neden bencilce olsun bu bizim en dogal hakkimiz biz onlara en cok ismiyle hitap edecek kişiyiz ve en yakini anne ve babayiz tabkide biz karr vermekiyiz onlr kendininkilere karr versymis :)))
Patito__ Kkmsal cin ve rusa baktm ama kimi 14 gun eklenecek blmem bsylerbdio normal bakmistm bn cinde de rus dada kiz cikiyo hayrli olsnda bnm icin zaten ilk cocugum olck oyuzdn hic farketmio ikincide tabi digerini tatmak isterm ayrica bn artk yatiyorum size ii geceler
Aybikee Kkmsal Alper Tunga, Mete, Batıkan, Doğukan. Hem gençlikte hem yaşlılıkta kullanılabilecek karizmatik isimler. Düşünsenize oğlunuz doktor olmuş veya müdür fln olmuş iyi bir yerde adı Berkecan:) kimse ciddiye almaz gibi geliyo😀😀