Kkmsal Daha cinsiyetimiz belli değil. Kız ismi önceden aklımdaydı ama erkek ismi ne kadar ataştırsamda bulamıyorum. Alışageldiğimiz isimlerden istemiyorum. Var mı farklı öneriler??
Rojinn Kkmsal ömer asaf eymen aras alin ertuğrul alperen kurmancan tuğra kaan alp doruk aklıma bunlar geldi😊
Mervesafamustafa Kkmsal elyesa -peygamber ismi Efraim - hz. Yusufun oglunun ismi Ammar- sahabe den Asım- peygamber efendimizin en cok sevdigi isimlerden :)
Aybikee Kkmsal Alper Tunga, Mete, Batıkan, Doğukan. Hem gençlikte hem yaşlılıkta kullanılabilecek karizmatik isimler. Düşünsenize oğlunuz doktor olmuş veya müdür fln olmuş iyi bir yerde adı Berkecan:) kimse ciddiye almaz gibi geliyo😀😀
Kkmsal Rojinn babamı geçen sene kaybettim adı ertuğrul’du 😔😔o kadar ismin içinden içine doğmuş sanki...
Kkmsal Patito__ amin Patito__ amin canım evet çok zor çok düşkündüm babama zor zamanlar geçirdim hala da öyle sende mi kaybettin ?
Patito__ Kkmsal evet bnde kisa sure once kaybettim bnde duskundum fakat nasip bugunlerimi goremedi cocugumun dedesini gorememesi hep icimi acitacak onu tanisin cok isterdim
Patito__ Kkmsal tabiki kesin anlamlari bilmek lazim internette sacma sapan sylerde yazabilir yani anlami guzel isim koymak gerekir soylenisi guzel degil