Feyzaveannesi aysegulgeldi8 5+5 haftadan selamlar. Doktordan geldim şimdi herşey yolundaymış haftaya gel bebekle kalbini dinleyelim dedi😊
Barlas_mom aysegulgeldi8 ben regl 4 gün kala öğrendim kan verdim 112 çıktı bir de bugün verdim sağlık ocağına onuda yarın öğrenicem
Barlas_mom aysegulgeldi8 yoo iyi bence herkesin farklı oluyor zaten önemli olan 2 günde 2 kat artmasıymış
Barlas_mom Feyzaveannesi maşallah sağlıklı geçsin ilerlesin allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🤗☺️☺️
Nisanurmm Feyzaveannesi aynıyız benim de 5+5 bugün ilk kontrolüme gittim hersey yolundaydı kalp atımı da başlamış 🙂
aysel8884 Feyzaveannesi merhabalar 5+5 de kese boyunuz ne çıktı, ben de 5+5 sata göre ama doktor beni baya üzdü, rahim ağzına yerleşmiş, kese boyu kucuk 2 güne dusuk yaparsınız dedi:(
Barlas_mom aysegulgeldi8 yani bunu anlamak için 2 gün arayla kan vermeniz gerekiyor 😌 inşallah iyidir hepimizin 3 gün sonraya randevu aldım ben doktordan bakalım sizde gidin mutlaka hem kese hem kalp atışını duyarsınız belki