Civcivim_34 Kızlar yiyen var mı aranız da ya ben çok seviyorum ama zararlı diyorlar bilgisi olan var mı doktorum da hiç bişey demedi
Birgezgininhikayesi Civcivim_34 doktora sen sor canım geneli atlıyor yenilmemesi gerekiyor yiyeceksende cok col güvenilir marka olmalı abartmadan yenmeli deniliyor
zehranurr Civcivim_34 çiğ et, balık, tavuk, salam, sosis, yumurta hepsi yasak. İyice pişirdiğinizden emin olduktan sonra tüketebilirsiniz abartmadan
Nilduru Civcivim_34 salamı çiğ olarak hiç tüketmedim ama pizza içinde vs yemişimdir. Sosis sucuk vs yiyorum açıkçası kısıtlamadım baştan beri
Twolittlebabies Çiğ olarak tüketmek sakıncalı ama iyi piştiğinden emin olursanız sorun olmuyor diyor doktorlar. Ben iyice kızartıp yiyorum
Neslihanbew Civcivim_34 salam kesinlikle yasak dedi doktorum sucuk çok pişirilmesi şartıyla canın çektiğinde bi kaç silim son ağındayım 2 ya da 3 kere yemişimdie oda tadımlık ki çok severim olsun doğumdan sonra tekrar bol bol yersin :)
Zeyyyn Civcivim_34 ben salam sosıs yemem katkı maddesi çok diye sucuk ta marketten değilde kasapların yaptığından yerim zaten çok aşırı yemiyoruz sıkıntı olmaz
VeraVrea Civcivim_34 yemeyin çok işlem görmüş oluyorlar çoook nadir bir pizza üstünde filan kaçamak yapabilirsiniz belki
Hsrt1 Civcivim_34 sucuk yiyorum. Ama salamdan tiksindim. İlk 12 hafta yemedim salam sucuk konserve sakatat vs. 12 haftayi atlattiktan sonra abartmadan herseyi yiyorum.
Minik_kalplim_ Civcivim_34 ben bi ara sucuğa çok pis taktım yedim hatta bi gün arayla bikaç gün yedim hiçbişey olmadı eee napim bizimkide can yani😂
Elcnbykckr Minik_kalplim_ ilk hamileliğimde her hafta bir kangal sucuk bitiriyodum hiç bisey olmadı valla😂😂
mrveknblt Civcivim_34 sadece sucuk yiyorum tost içinde önceden pişirerek yiyorum bide arada sucuklu yumurta. Ilk 5 aya yakın yemedim
Tugbamete Civcivim_34 benim doktorum salam sosis normalde de tüketme demişti sucuk için birşey demedi ama zaten biz kasabımıza yaptırıyoruz market sucuğu bu zama kadar hiç kullanmadık