Ygmr15 Kız az önce lavaboya giderken afedersiniz yaklaşık bi su bardağı kadar kahverengi akıntım oldu acaba su ve nişan aynı anda mi geldi. Bu arada kendiliğinden bosaldi
Angelangell Ygmr15 Cnm bence bekleme git. Suyun renginin bulanık olması bebeğin kaka yapması olabilir diye duymuştum
Sisi Ygmr15 bebeğiniz dışkısını yapmış olabilir inşallah iyi haberlerle gelirsiniz bizi de haber edin
Ygmr15 Hemen doktora mi gideyim aslında biraz beklemek istiyorum sancım yok çünkü hafif bel be kasık ağrısı var suan
Piyanosuz elifinannesiiii suyun gelmesi eken Doğum olacağı anlamına gelmiyor kasılmaların bi iki dakikaya araya düşmesi gerekiyor, ben suyum geldikten 11 saat sonra doğurdum ve sürecin tamamını evde geçirdim tabi anormal bir durum yoksa allah korusun
elifinannesiiii Ygmr15 nişan ve suyun bazı kisilerde aynı anda geldiğini duymustum belkide öyle olmuştur korkmayın hayırlı haberler alın inşallah🙏🏻
Ygmr15 elifinannesiiii cok teşekkür ediyorum biraz korku biraz heyecan biraz tedirginlik var Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin 🤲🏻
Mimii Ygmr15 parça parça kan vardı ama suyum ilk geldiğin de şeffaftı şu an arada pembelikler var dua edin kızlar 🙏🏻