Zumrutkb gokcekocyigit07 çok teşekkür ederimmm 1 2 haftadır endişelenmeye başlamıştım. Kilom da normal.
Serpilbb Zumrutkb o haftalarda şişkinlik oluyor hormonlardan ötürü ama sonra iniyor. yavaştan 16 gibi çıkar o sertliği hissedersiniz zaten 😄
Semy Zumrutkb ben 20+5 im anca belli oluyor insanlar anca anca anlıyor. Sizin ki gazdır. 10 haftalık bebek zaten küçük bir erik kadar falan anca vardır yani.
Sita3434 Zumrutkb ben de sizin gibi düşünmüştüm ve hic gaz hissetmiyordum doktor ultrasondan bakarken gaz şişkinlik yapmış baya dedi doktor bile gördü 😀
Hamileanne0 Zumrutkb tabikide benimle aynı haftada olanların bu kadar karni yok doktor bile 26 haftamdayken 31 haftalik sandım seni demişti ama benim karnım çok aşağıda
Elif0712 Zumrutkb bu haftalarda eger ilk bebeginizse karniniz cikmaz siskinlik olur iki veya ucuncu gebelkler karin kaslari gevsek oldugu icin cikiyor bnm ucuncu gebelik zayifinda 15 haftalik yeni iki haftadir azar azar cikti
KutsalAnnelik Zumrutkb Yok inmedi büyümeye devam etti hatta ben minyon bir yapıdayım belki o yüzden göbeğim çok büyüdü öne doğru